Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Misle ozbiljno

Bodø/Glimt doveo najskuplje pojačanje u povijesti pred Dinamo: Mogao bi zaigrati u utorak

Bodø/Glimt je Dinamov sljedeći protivnik u Europi, a pred utakmicu su doveli najskuplje pojačanje u povijesti - Alberta Grønbæka.

Bodo/Glimt (Foto: Afp)

Dinamo nastavlja svoj europski put u utorak protiv Bodø/Glimta koji su posljednja prepreka Plavima prema grupnoj fazi Lige prvaka. Posao zasigurno neće biti lak, Norvežani su debelo u sezoni i gaze sve pred sobom u prvenstvu, a da Dinamu bude još teže pobrinula se uprava Boda.

Giovanni Simeone Sin Diega Simeonea napokon ima novi klub divider

Naime, u klub je stiglo najveće pojačanje u povijesti kluba, ne samo kluba već i u povijesti norveškog nogometa.

Radi se o Dancu Albertu Grønbæku koji je do sada nastupao u Aarhusu, a pokriva poziciju srednjeg veznog. 21-godišnji Grønbæk je prošle sezone nastupio 31 put za Aarhus, a upisao je tri pogotka i četiri asistencije.

Prema BT Sportu, Bodø/Glimt će platiti do 3,36 milijuna eura za 21-godišnjeg Danca, rekord je do sada držao John Carew kojeg je Rosenborg za 2,75 milijuna eura otkupio od Valerenge još prije više od 20 godina.

Dinamo svakako čega teško gostovanje na sjeveru Norveške, Bodø/Glimt je u sjajnoj formi, drugi su u prvenstvu nakon 18 odigranih kola, a zapanjujuć je podatak da su postigli 48 pogodaka u 18 susreta. Ante Čačić je najavio da će danas i sutra pomno analizirati Norvežane, a dodao je da im ne leži umjetni travnjak na kojem domaćini igraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider