Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda

Čačić utišao sve kritičare: ''Vjerovao sam u preokret, uvijek sam govorio da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije''

Dinamo je savladao Hajduka 4:1 sjajnim preokretom u drugom poluvremenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jani Atanasov je šokirao Dinamo tik pred poluvrijeme, no Modri su se vratili jači i još bolji u drugom poluvremenu i s četiri pogotka potpuno preokrenuli susret i slavili 4:1 na kraju protiv Hajduka. Ante Čačić je stao pred kamere MaxSporta i prokomentirao svoje viđenje utakmice.

gol expired Valdas Dambrauskas: "Ovo nije pošten rezultat, no nije niti tragedija" divider


''Najvažnije da smo odradili utakmicu vrlo dobro, veseli me što baš u 100. jubilarnom derbiju smo pobijedili s ovako uvjerljivim rezultatom, velika hvala mojim igračima i ovom nogometnom dekoru kojeg smo imali danas, zaista lijepa podrška s tribina. Vjerovao sam iako je rezultat na poluvremenu bio negativan, mi smo prvo poluvrijeme igrali isto dobro, stiskali smo Hajduk, dolazili u izgledne situacije. Hajduk je iskoristio jedan sjajan udarac, imali su još jednu dobru priliku, ali na poluvremenu sam rekao da igramo odlično, da moramo tako nastaviti, nisam mijenjao ništa i na kraju smo okrenuli rezultat. Presretan sam, igrači vjeruju u ono što radimo, govorio sam cijelo vrijeme da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije, sada je kolovoz, ovakav jedan derbi riješiti na ovaj način je satisfakcija. Nema puno vremena za slavlje, već prekosutra putujemo u Norvešku'', rekao je strateg Dinama.

Što je prolazilo kroz glavu pred poluvrijeme kada je pao gol?

Sigurno je da u derbijima uvijek pojedinac može riješiti utakmicu, Hajduk ima pojedinačnu kvalitetu apsolutno, a i kao momčad, međutim mi smo danas kao momčad zaista imali odličan gard, svi su igrači bili raspoloženi, dobro je lopta išla i bili smo dovoljno agresivni. Ponavljam u poluvremenu sam rekao da možemo preokrenuti utakmicu, da moramo biti strpljivi, da imamo 45 minuta ispred nas i na kraju se to dogodilo.

Dinamo - Hajduk Potpuni raspad Bijelih u drugom poluvremenu: Dinamo ih ispratio s četiri gola u jubilarnom 100. derbiju divider

Idete u Norvešku, iznimno teško gostovanje s obzirom da su Norvežani u jako dobroj formi?

''Zastrašujuć je podatak koliko je Bodo efikasan, mi ćemo sada analizirati tu ekipu, do sada sam ih površno gledao. Nastojati ćemo ih dobro izanalizirati u sljedeća 24 sata, tamo je drugačija podloga, trebamo se adaptirati, nismo se navikli na takav teren'', zaključio je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider