Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realu ne ide dobro

U Madridu opet traže novog trenera Reala: Povratak legende ili najbolji slobodni trener?

Real Madrid opet se nalazi u rezultatskoj krizi, zbog čega mediji špekuliraju o odlasku Zinedinea Zidanea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realu ove sezone ne ide baš kako je zamislio Florentino Perez. Gazda kluba trljao je ruke zbog raspada sistema u Barceloni, no njegov klub nije ništa bolji. Štoviše, u Ligi prvaka ide mu puno lošije, dok u La Ligi stoje gotovo jednako – Katalonci ima tri boda manje, ali i utakmicu manje.

U Španjolskoj je tako trenutačno prvi favorit za naslov Atletico, koji ima bod manje od Real Sociedada, ali i čak dvije utakmice manje. Ima čak čest bodova više od Reala i devet od Barcelone.

gol expired Modriću nedostajalo riječi da objasni poraz: "Teško mi je reći što se dogodilo" divider

Real je ove sezone upisao čak pet poraza u 16 utakmica. Od Šahtara je sinoć izgubio i drugi put ove jeseni te tako zakomplicirao plasman u osminu finala Lige prvaka. Još uvijek Madriđani imaju sve u svojim rukama, ali ako nakon posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka budu morali igrati proljeće u Europskoj ligi, bit će to veliko poniženje za Florentina Pereza.

Marca spominje dva imena

I zato se u najčitanijem madridskom, a ujedno i španjolskom listu, Marci opet na naslovnici špekulira s imenom čovjeka koji bi mogao ili trebao zamijeniti Zinedinea Zidanea.

Prvi je kandidat najbolji trener bez posla trenutačno Mauricio Pochettino, koji se već dugi niz godina povezuje s klupom Reala. Bivši trener Tottenhama u isto je vrijeme i prvi kandidat za klupu Manchester Uniteda, pa bi ovo mogla postati utrka za njegovo dovođenje.

Drugi kandidat kojeg ističe Marca jest Raul. Legenda kluba trenutačno vodi Castillu, drugu momčad Reala, i njegov bi dolazak ''kupio'' sve navijače. Legendarna sedmica omiljeni je nogometaš u srcima navijača Reala i to bi bila sjajna priča.

No Zinedine Zidane neće tako lako odustati. Stolica mu se drmala već toliko puta i toliko puta su madridski mediji tražili njegova nasljednika da se čovjek već navikao. No ispadanje iz Lige prvaka teško da bi preživio pa ćemo puno više toga znati sljedećeg tjedna kada Real na svom terenu dočekuje Borussiju M'Gladbach.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider