Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"moramo igrati, ne pričati"

Modriću nedostajalo riječi da objasni poraz: "Teško mi je reći što se dogodilo"

Luka Modrić bio je vrlo razočaran novim porazom Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić nije mogao objasniti novi poraz Real Madrida od Šahtara u Ligi prvaka. Po drugi put ove sezone Real je poražen od ukrajinske momčadi, koja je u dvije prethodne utakmice primila ukupno 10 golova od Borussije Monchengladbach i pritom nije zabila nijedan.

"Teško je objasniti ovaj poraz. U prvom poluvremenu smo izgledali jako dobro, stvarali smo dosta prilika, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nakon što su oni zabili svoj pogodak sve se promijenilo. Teško mi je sve to objasniti. U teškoj smo situaciji, ali tako je kako je. Ostala nam je još jedna utakmica i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", kazao je Modrić i progovorio o problemima u fazi napada.

"Stvorili smo prilike, ali teško zabijamo. Ako ne zabijemo dovoljno rano, sve postaje problematično za nas. To je tako u nogometu, to nije matematika. Neće sve ići onako kako smo si zamislili. Moramo biti pozitivni i vjerovati da ćemo pobijediti u zadnjoj utakmici", kazao je hrvatski kapetan pa iskreno poručio:

gol expired Inter u ludoj utakmici spasio europsku sezonu, Liverpool pobjednik svoje skupine divider

"Kada protivnik povede mi jednostavno gubimo na samopouzdanju. To moramo promijeniti i pronaći način da to popravimo", smatra Modrić te otkriva što je potrebno da Real zaigra kao proteklih sezona.

"Nedostaje nam konstantnosti. Odigramo jednu sjajnu utakmicu, pa dvije loše, pa jednu dobru, pa opet loše. Nedostaje nam konstantnosti i to je nešto što također moramo popraviti što je prije moguće."

Inter je u kasnijoj utakmici možda i spasio Realovu sezonu u Ligi prvaka pobjedom kod Borussije Monchengladbach. Ako Kraljevi u posljednjem kolu na svom stadionu slave protiv njemačke momčadi, a Šahtar ne pobjedi Inter u Milanu, Real će biti prvi u skupini.

"Real već godinama pokazuje da je najbolji kada je najteže. Takvi moramo biti u posljednjoj utakmici i moramo to pokazati na travnjaku. Moramo igrati, a ne pričati", zaključio je Modrić.

gol expired Bayern u završnici utakmice šokirao Atletico Madrid: Nokaut faza Lige prvaka im i dalje visi! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider