Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neočekivani izgrednik

U deliriju utrčao u teren i skočio na Haalanda: Ispostavilo se da je riječ o bivšem svjetskom prvaku

Haaland je protiv Sheffielda zabio gol glavom, a s njim je odlučio gol proslaviti i jedan gledatelj nakon što je utrčao na teren.

Erling Haaland i Terry Flanagan (Foto: Afp)

U utakmici Manchester Cityja i Sheffield Uniteda, dogodila se jedna vrlo zanimljiva scena. Haaland je nakon promašenog jedanaesterca uspio zabiti gol na asistenciju Grealisha, a kada je htio proslaviti pogodak na leđa mu je skočio jedan od navijača Građana.

Trebalo je proći određeno vrijeme da osiguranje shvati kako slavlje momčadi Manchester Cityja ima jednog člana viška, a za to vrijeme navijač je uživao u svakom trenutku.

Luka Stojković na klupi Dinama Dinamo saznao najgoru moguću vijest: Teško ozlijeđen mladi reprezentativac! divider

Igrači Manchester Cityja, čini se, nisu imali uopće pojma tko je čovjek koji slavi s njima, a najzbunjeniji je bio naš Joško Gvardiol.

Nakon što je proslavio gol za vodstvo Građana, navijača je osiguranje odvelo van terena, a nitko vjerojatno o tome incidentu ne bi niti pričao da nije riječ o bivšem svjetskom prvaku u boksu.

Terry Flanagan, veliki je navijač Manchester Cityja, ali i odlikovani britanski boksač. Ovaj 34-godišnjak bivši je je prvak svijeta po WBO organizaciji u lakoj kategoriji. U profesionalnoj karijeri sakupio je čak 36 pobjeda, a samo dva puta bio je poražen.

Mario Zebec Derbi idućeg HNL kola igra se u Osijeku, stiže Dinamo: Pogledajte tko će suditi divider

WBO titulu branio je čak sedam puta, a 2018. godine imao je priliku napasti i još jednu cijenjenu titulu, onu WBC organizacije. U tom pokušaju nije uspio te je tada po drugi puta u svojoj karijeri poražen. 

Na svoja sučeljavanja Flanagan je često dolazio u dresu Manchester Cityja, a što ga je toliko povuklo da utrči u teren baš na utakmici protiv Sheffield Uniteda teško da ćemo ikada saznati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider