Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ulog je velik

Derbi idućeg HNL kola igra se u Osijeku, stiže Dinamo: Pogledajte tko će suditi

Mario Zebec je određen za glavnog suca utakmice Osijek - Dinamo u sedmom kolu SuperSport HNL-a 2023./2024.

Mario Zebec (Foto: Davor Javorović/Pixsell)

Vikend koji je pred nama donosi sedmo kolo HNL-a, od petka do nedjelje odigrat će se pet utakmica pri čemu najviše pozornosti izaziva sraz Osijek - Dinamo na Opus Areni.

Bit će to ujedno i posljednja utakmica sedmog kola, prije nego započne dvotjedna reprezentativna stanka.

Određene su službene osobe za cijelo kolo, a spomenuti dvoboj u Osijeku sudit će Mario Zebec iz Cestice. Sudac koji je svojedobno, od strane sudačkih šefova, bio označen kao jedan od talentiranijih djeljitelja pravde, u dosadašnjoj sudačkoj karijeri zasad je najpoznatiji po katastrofalnom suđenju u finalu Kupa u Vinkovcima 2018. godine gdje je sudačka postava na čelu s njim teško oštetila Hajduk i pomogla Dinamu da osvoji trofej.

U proteklih godinu dana Zebec je bio uglavnom VAR sudac, ali sada se vraća na velika vrata, sa zviždaljkom u ustima u utakmici ogromnog uloga.

VAR sudac na ovom susretu bit će Ivan Bebek iz Rijeke.

Što se ostalih dvoboja petog kola tiče, na Poljudu će Hajduk dočekati Istru 1961 (glavni sudac Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, VAR sudac Ivan Vučković iz Zagreba), a Rijeka će ugostiti Varaždin (glavni sudac Ante Čulina iz Zagreba odakle je i VAR sudac Fran Jović).

Sve službene osobe za predstojeće kolo doznajte OVDJE.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider