Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritike Rijeci

VIDEO Jakirović gospodski dočekao svoje bivše igrače na Maksimiru: "Taj potez ipak nešto govori"

Sergej Jakirović jedna je od tema nove epizode podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nogometaši Dinama i Rijeke u nedjelju su zaključili buran protekli tjedan "derbijem Sergeja Jakirovića", novi trener Modrih pobijedio je svoj bivši klub 2:1 u 6. kolu Supersport HNL-a na kraju tjedna u kojem je iznenada zamijenio klupe.

Jakir je zbog svoga poteza u nekoliko sati otišao od narodnog heroja do persone non grate na Kvarneru, ali voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu kažu da shvaćaju njegov potez.

Iako je Jakirovićev donedavni šef Damir Mišković u njegovu smjeru i u smjeru Modrih cijeli tjedan ispaljivao otrovne strelice i pokušao ga prikazati kao negativca, nekoliko dana po Jakirovu odlasku povukao je identičan potez.

"Sergej Jakirović dočekao je svoje bivše igrače ispred busa, izgrlio se sa svima u špaliru i to nešto govori, a sad Damir Mišković u zadnjem redu navijačke tribine s Armadom… Dosta populistički potez“, otkrio je Mateo Pukšar.

"Nitko nije branio Rijeci da ponudi novi ugovor Jakiroviću. Mogla se ta kohabitacija učiniti puno čvršćom. Ovako su se doveli u situaciju da klub poput Dinama lakoćom isplati tu odštetu. To je oko 250 tisuća eura", smatra Ivan Ljubić.

"Ne smije Rijeka glumiti žrtvu jer je tri dana kasnije napravila isto Gorici", podvukao je Mateo.

Više o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz domaćeg nogometa saznajte u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider