Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li tu istine?

Turci tvrde: Džeko nakon sastanka s Mourinhom dobio dozvolu za transfer u Hajduk

Edin Džeko je želja Hajduka u ljetnom prijelaznom roku, ali tek treba hoće li transfer dogovoriti.

Edin Džeko i Nikola Kalinić (Foto: Profimedia)

Nikola Kalinić je uskočio iz kopački u odijelo preuzevši funkciju sportskog direktora Hajduka, a prvim potezima je pokazao da ima ozbiljne planove za iduću sezonu.

Nakon što je imenovao Gennara Gattusa, bacio se u potragu za pojačanjima!
Budući da će Marko Livaja kod novog trenera imati ulogu desetke, na njegovu poziciju u vrhu napada žele dovesti veliko, provjereno ime.

U javnost je tako procurilo ime Edina Džeke kojeg Kalinić i Gattuso iznimno cijene, već su ga kontaktirali i ponudili mu dvogodišnji ugovor, no dosta toga ovisi o jednoj osobi.

To je Jose Mourinho koji bi mogao biti ključna osoba u cijelom poslu. Portugalac je nedavno sjeo na klupu Fenerbahčea i tek treba vidjeti računa li na legendarnog BiH napadača za iduću sezonu. To je objavio talijanski insajder Nicolo Schira, a sada su se javili i turski mediji.

Fotospor piše da su Džeko i Mourinho već razgovarali na tu temu, a navodno mu je portugalski stručnjak dozvolio da napusti Fenerbahče i potpiše dvogodišnji ugovor s Bijelima. Naravno, ovo treba uzeti s ogromnom dozom rezerve jer se radi o turskim medijima koji nisu naročito vjerodostojni i pouzdani.

Hrvatska Velike svote propuštene: Zarada HNS-a na Euru 2024 deseterostruko manja nego na Mundijalima divider

Istvan Kovacs Sudac od utakmice Eura napravio cirkus: Podijelio rekordan broj kartona, na kraju utakmice izbio kaos divider

Mattia Zaccagni Jeste li primijetili što bi se dogodilo da Talijani nisu zabili u 98. minuti? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider