Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napadači

Hajduk priprema dvije transfer bombe koje će raspametiti navijače: Jedan je trebao u Dinamo?

Nikola Kalinić je navodno kontaktirao mladog napadača za dolazak na Poljud.

Ivan Bilić i Nikola Kalinić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Uskoro nam se vraća SHNL, a prije toga hrvatski klubovi prvo moraju odraditi naporne ljetne pripreme.

Dok se polako svi pripremaju za njihov početak, u Hajduku žurno rade na sastavu za novu sezonu. Dolazak legendarnog Gennaro Gattusa iznenadio je i najveće kritičare, a Nikola Kalinić je pokazao da može dovesti velika imena.

Jedno takvo ime koje se povezuje s Hajdukom je Edin Džeko. Napadač Fenerbahčea je najveća želja navijača, dočekali bi ga kao heroja, a da se nešto kuha, nije tajna. Puno se toga pita i Josea Mourinha koji još mora odlučiti računa li na najboljeg nogometaša BiH svih vremena.

No izgleda da bi legendarni Talijan u momčad mogao dobiti i Diona Drena Belju. Kako saznaju Sportske novosti, Nikola Kalinić je kontaktirao s menadžerom hrvatskog napadača i želi ga na Poljudu.

Beljo ima i još nekoliko ponuda, sigurno je da neće ostati u Augsburgu. Bivši napadač Osijeka bio je i na meti Dinama, no s Modrima se nije uspio dogovoriti i tako je Hajduk upao u priču kao jedan od ozbiljnih kandidata.

Bijeli bi tako mogli dobiti Belju i Džeku za novu sezonu, a iza njih bi igrao Livaja. Strašan ofenzivni napad, a ako i Perišić ostane, bit će to izazov za sve obrane u ligi.

Saša Lugonjić, novinar Nove TV VIDEO Osvrt Saše Lugonjića na Euro: ''Treba biti iskren, to Hrvatska nema'' divider

Hrvatska košarkaška reprezentacija Hrvatska preko Acinog Brazila uzela turnir u Opatiji: Hezonja i Šarić sjajni divider

Slovačka - Rumunjska VIDEO Delirij u Frankfurtu: Pogledajte što su reprezentativci Rumunjske i Slovačke napravili kada je sudac označio kraj divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider