Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korak unazad

Tudor nakon dramatičnog poraza Hajduka priznao: "To nije bila dobra ideja"

Nakon dvije uvodne pobjede u proljetnom dijelu sezone, novi trener Bijelih Igor Tudor upisao je prvi poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u dramatičnoj utakmici u Koprivnici izgubio 2:1 od Slaven Belupa. Nakon dvije uvodne pobjede u proljetnom dijelu sezone, novi trener Bijelih Igor Tudor upisao je prvi poraz.

Tudor je čestitao Slavenu na press-konferenciji nakon utakmice i priznao:

„Jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Ovo je korak unazad otkako sam došao. Imali smo puno problema, osjetio sam to u svlačionici još prošli tjedan. To se danas manifestiralo na igru i rezultat.“

Pep Guardiola (Foto: AFP) Sukob velikih razmjera: Man City gubi Guardiolu i planira osvetu, Europa bi se mogla zatresti divider

U 37. minuti Hajduk je prvi vodstvu 1:0 ostao s igračem manje nakon što je Stanko Jurić dobio drugi žuti karton.

„Crveni karton nas je poremetio. Imali smo neke šanse, ali oni su ih imali više. Pobijedili su i ja im čestitam“, korektno je konstatirao trener Bijelih, koji je potom prokomentirao Jurićevu partiju.

gol expired Hajduk u finišu promašio zicer, Slaven ga kaznio: Krstanović zabio golčinu za pobjedu! divider

„Imamo problema u zadnjoj liniji, mislio sam da on to može odraditi, no očito to nije bila dobra ideja“, kazao je Tudor dodavši da ovu utakmicu treba što prije zaboraviti i krenuti dalje.

„Trebat će malo više vremena. Hajduk vodim samo dva mjeseca, neke igrače trebam bolje upoznati kako bih vidio jasniju sliku naših mogućnosti'“, zaključio je Tudor te pohvalio igru Tahiraja i pojačanja iz Bugarske Dimitrova.

gol expired Jako važna pobjeda Varaždina u derbiju začelja: Preokret u Zaprešiću! divider

„Dobro je odigrao. Ima osobine lidera, a nama to najviše treba“, kazao je Tudor i odgovorio da ne zna hoće li dobiti kakvo pojačanje u finišu prijelaznog roka:

"To morate pitati Stanića i Kepčiju."

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider