Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u Parizu

Tudor dočekuje uzdrmani PSG: Sportski direktor sišao s tribine i "smijenio" trenera usred utakmice

Trener PSG-a Christophe Galtier dobio je neugodno iznenađenje na utakmici protiv Lillea.

Luis Campos (Foto: Afp)

Nakon tri uzastopna poraza nogometaši PSG-a uspjeli su prekinuti crni niz dramatičnom pobjedom protiv Lillea u posljednjim sekundama, ali važna tri boda platili su visokom cijenom.

Početkom drugog poluvremena ostali su bez Neymara, a kao da to nije bilo dovoljno – gosti su preokrenuli rezultat na 3:2 i žestoko razjarili Luisa Camposa, sportskog direktora pariškog kluba koji se spustio s tribina na klupu i praktički preuzeo ulogu trenera.

Sportski direktor "smijenio" Galtiera usred utakmice

Davao je upute igračima, svađao se sa sucima, ali i povrijedio autoritet trenera Christophea Galtiera, koji, čini se, teško izlazi na kraj sa svlačionicom koja je prepuna zvijezda.

Nije prvi put da Luis Campos uzima stvari u svoje ruke, na poluvremenu ligaške utakmice kod Monaca, koju su izgubli 3:1, ušetao je u svlačionicu i očitao bukvicu igračima.

Karlo Sentić i Marko Livaja Evo što se krije iza ponoćne objave Hajduka: Za sve je kriv dio navijača divider

Galtier je to pokušao opravdati riječima da intervencija sportskog direktora za njega nije problematična:

"On je strastven i želi pobjedu. On je dio tehničkog tima, za mene to nije problem jer nije bilo tehničko-taktičke intervencije s njegove strane."

Tudor im puše za vratom

Bio to problem ili ne, jedno je sigurno, sljedećeg vikenda PSG ide u goste Marseilleu, koji im puše za vratom. Hrvatski trener Igor Tudor, na valu euforije i dobrih rezultata, ima 52 boda u 24 odigrana susreta, što ga čini najboljim trenerom u povijesti francuskog diva.

Uspije li srušiti moćni PSG, Tudor će doći na samo dva boda od njih i time zakomplicirati borbu za prvaka. Hoće li Galtier eventualni poraz platiti odlaskom s klupe, možemo tek nagađati, ali čini se da mu je pozicija itekako uzdrmana.

Joško Gvardiol Gvardiol nagovijestio ime novog kluba, navijači u ekstazi: "Kamo god on ode, želim ići s njim" divider

Za kraj dodajmo da još uvijek nije poznato koliko je Neymarova ozljeda teška. Istegnuo je gležanj nakon jednog duela s protivničkim igračem, ali Galtier tvrdi da je za sve kriv - pretrpani raspored utakmica.

Podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu brazilski nogometaš također je ozlijedio gležanj, zbog čega nije igrao dvije utakmice u Katru.

Kako se Luis Campos spustio na klupu, možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider