Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loše vijesti za Parižane

Još jedan težak udarac za PSG uoči velikog okršaja s Manchester Unitedom

Cavani je u 42. minuti realizirao kazneni udaraca i tako donio pobjedu svojoj momčadi, ali je na polurvremenu ostao u svlačionici zbog ozljede butnog mišića.

Kylian Mbappe, Neymar i Edinson Cavani (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Nema dobrih vijesti za Edija... Teško da će za dva dana moći igrati u Manchesteru", izjavio je u programu nacionalne francuske televizije TF1 trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel komentirajući ozljedu urugvajskoj napadača Edinsona Cavanija, koji se ozlijedio tijekom subotnjeg dvoboja francuskog prvenstva protiv Bordeauxa.

Cavani je u 42. minuti realizirao kazneni udaraca i tako donio pobjedu svojoj momčadi, ali je na polurvremenu ostao u svlačionici zbog ozljede butnog mišića.

U Atleticu ljutiti na suce: Tri sporne situacije, sve u korist Reala! Jesu li teško oštećeni? Tri sporne situacije s derbija Atletica i Reala (Foto: Twitter/Atletico) Real slavi (Foto: AFP) Momčad Real Madrida (Foto: AFP) +1 Atletico Madrid slavi pogodak (Foto: AFP)

"Još uvijek postoji mala nada da su prvi nalazi pogrešni, ali prema mojoj procjeni vijesti neće biti dobre", rekao je njemački stručnjak.

PSG je već oslabljen neigranjem Neymara, a ovo će biti novi udarac za Tuchelovu momčad.

"Zabribut sam jer nemamo dovoljno ključnih igrača. Za odlučujuće utakmice u Ligi prvaka nužno je imati ključne, iskusne igrače", zaključio je Tuchel koji je u nedjelju ipak dobio i jednu dobru vijest.

Naime, u momčad se vraća Marco Veratti i Tuchel je potvrdio da će igrati u Manchesteru.

Prvi dvoboj osmine finala Lige prvaka između Manchestera i PSG-a na rasporedu je u utorak (21 sat) na Old Traffordu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider