Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva stoji na nogama

Loše vijesti za PSG: Neymar propušta spektakl u Ligi prvaka, a možda i više od toga

Francuski RMC Sport piše da se Neymar jedva može osloniti na desnu nogu.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Brazilska zvijezda PSG-a Neymar zaradio je ozljedu u utakmici Kupa Francuske protiv Strasbourga, a gotovo sigurno neće se oporaviti za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Neymar je ponovno zaradio ozljedu desnog stopala zbog čega je propustio dobar dio prošle sezone. PSG je tada ostao bez Neymara za susret s Real Madridom i oprostio se od Lige prvaka već u osmini finala.

Francuski RMC Sport piše da se Neymar jedva može osloniti na desnu nogu, a još se ne zna hoće li morati na operaciju. Kao i prošle godine, Neymara će, osim francuskih, pregledat i liječnici brazilske reprezentacije.

Hitan sastanak u Barci: Od najskupljeg pojačanja u povijesti postao najveći problem Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +5 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Još se ne zna koliko bi točno trajao oporavak. L'Equipe piše da bi se mogao protegnuti i do kasnog ožujka, što znači da bi Neymar propustio i uzvrat protiv Manchestera, koji na Park prinčeva stiže 6. ožujka.

Neymar je u utakmici protiv Strasbourga dobio nekoliko žestokih udaraca po nogama, a teren je šepajući napustio u 62. minuti. Protivnički igrači nakon utakmice optužili su Neymara da je svojim stilom igre isprovocirao njihove grubosti. 

Istukli, pa "oprali" ozlijeđenog Neymara: "Ako tako igraš, ne žali se na udarce" Igrač Strasbourga Zemzemi faulira Neymara (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +4 Neymar (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider