Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznati detalji ugovora

Bayern je izigrao trenera: Tuchel je čekao kao zapeta puška, već tjednima živi u Münchenu?

Thomas Tuchel potpisat će ugovor s Bayernom na dvije godine.

Thomas Tuchel (Foto: Afp)

Pred ključni dio sezone u kojoj se bore za tri trofeja Bayern se odlučio za promjenu na klupi. Smijenili su Juliana Nagelsmanana i doveli provjereno ime – Thomasa Tuchela, kojeg bi uskoro trebali službeno potvrditi.

Nakon ligaškog poraza od Bayera (2:1) i pada s prvog mjesta prvenstvene ljestvice njemačke Bundeslige Nagelsmann je odlučio napuniti baterije i otići na odmor u Alpe, ali ondje ga je zatekla vijest o smjeni.

To nije očekivao, ali čini se da je Bayern pripremao smjenu već nekoliko tjedana. Iako su pred novinarima branili Nagelsmanna, nisu bili pretjerano zadovoljni njegovim rezultatima u Bundesligi.

Julian Nagelsmann Nagelsmann nije znao što mu se sprema: Otišao na skijanje s prijateljicom, a onda se javio Bayern divider

Zbog toga su kontaktirali Tuchela, koji odnedavno živi u Münchenu, i dogovorili suradnju na dvije godine. Čekao se povoljan trenutak, a pala je odluka da to bude pred važan ogled s Borussia Dortmundom, piše Sky Sports.

Ovo je riskantan potez Bavaraca, ali sada nisu htjeli čekati ljeto. Preduhitrili su bogatu europsku konkurenciju i napokon potpisali dugogodišnju trenersku želju. Sada im se sve posložilo, stisnuli su ruku i dogovorili toliko željenu suradnju.

Prema posljednjim informacijama iz njemačkih medija, možemo saznati da Bavarci neće otpustiti Nagelsmanna, već će ga ostaviti na plaći dok ne pronađe novi klub. Također, iz stručnog stožera odlaze i dva pomoćnika - Zembrod i Toppmöller.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider