Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
milijuni su bili u igri

Ovako su trgovali europski velikani: Ćaleti-Caru propao transfer karijere u Englesku

Ponedjeljak je bio posljednji dan za transfere u najjačim europskim ligama. Pratili smo što se događalo u redovima nogometnih velikana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednji je dan prijelaznog roka za one najjače europske lige bio je 31. siječnja.

U Premier ligi, Bundesligi, Serie A, La Ligi i Ligue 1 dolazni su se transferi morali dovršiti do večeri. U Njemačkoj je ta granica do 18 sati, Italiji 20 sati, a kod ostalih do ponoći.

U Prvoj HNL klubovi mogu dovoditi igrače do 15. veljače.

Ovako smo pratili posljednji dan prijelaznog roka:

23:20 Duje Ćaleta-Car ipak ostaje u Francuskoj. Opet mu je propao transfer u Englesku i West Ham. Još prošle sezone ga je htio Liverpool.

22:50 Ousmane Dembele sigurno ostaje u Barceloni do ljeta. Nagađalo se tako o odlasku u Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham, ali i PSG. Međutim, ništa nisu uspjeli dogovoriti, otkrio je Fabrizio Romano.

22:34 Glasgow Rangers je potvrdio dolazak Aarona Ramseyja na posudbu do kraja sezone iz Juventusa.

21:57 Prema pisanju Davida Ornsteina, novinara Athletica, Duje Ćaleta - Car bi ipak mogao potpisati za West Ham. Navodno su obje strane popustile u dogovorima. Hrvatski nogometaš bi morao potpisati do ponoći, kada završava prijelazni rok.

21:03 Ousmane Dembele imao je na stolu ponudu Tottenhama, ali nije zainterisiran za odlazak u London, otkrio je Fabrizio Romano.

20:58 Prema posljednjim informacijama iz Španjolske, Barcelona i Arsenal su usmeno dogovorili posudbu Pierra Emericka Aubameyanga. Čeka se samo liječnički pregled, nakon čega bi gabonski napadač trebao staviti potpis na ugovor.

20:45 Jan Mlakar ostaje u Hajduku, potvrdio je njegov menadžer. Talijanski drugoligaš Pisa ponudio je dva milijuna eura za slovenskog napadača, ali Hajduk je tražio duplo veći iznos. Zbog toga je transfer propao.

20:09 Navodno još uvijek nije sve gotovo u transferu Pierra Emericka Aubameyanga iz Arsenala u Barcelonu. Upravo je predsjednik Joan Laporta kazao da postoji mogućnost dogovora s napadačem koji bi, prema određenim informacijama, trebao oko 20:30 odraditi liječnički pregled prije potpisa.

20:00 Zavšio je zimski prijelazni rok u Serie A.

19:56 Donny van de Beek je službeno potvrđen kao novi igrač Evertona. Stigao je na posudbu iz Manchester Uniteda, još se čeka službena potvrda za Dele Allija, kojeg želi i Newcastle United.

19:45 Tottenham je danas dosta aktivan. Giovani Lo Celso je poslan na posudbu u Villarreal.

19:15 Joan Laporta, predsjednik Barcelone, otkrio je novinarima Mundo Deportiva da žele dovesti Pierra Emericka Aubameyanga, ali da će biti jako teško zaključiti taj transfer: "Jako je komplicirano, ali postoji nada".

19:00 Iako je zagazio  u 39. godinu života, nogometaš Genoe Goran Pandev trebao bi potpisati za Parmu, koja se trenutno natječe u Serie B. Ondje bi ga trebali dočekati Gianluigi Buffon i bivši nogometaš Hajduka, Stanko Jurić.

18:00 Završio je prijelazni rok u Bundesligi.

18:00 Simon Sluga, treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije, napustio je Luton Town i potpisao za Ludogorec, prvaka Bugarske.

17:30 Tottenham tu ne staje. Englezi su doveli i Kuluševskog iz Juventusa.

17:20  Rodrigo Bentancur je novi igrač Tottenhama, stigao je iz Juventusa za 19 milijuna eura.

17:15 Iako su ga novinari uhvatili u Barceloni, Pierre Emerick Aubameyang ipak neće zaigrati u momčadi katalonskog diva. Pregovori su navodno propali zbog njegove visoke plaće, što znači da se vraća u Arsenal. Zbog sukoba s trenerom Mikelom Artetom želi otići iz engleske prijestolnice.

16:46 Novi trener Evertona Frank Lampard dobio je dva velika pojačanja posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka. Osim Donnyja van den Beeka, stiže i nogometaš Tottenhama Dele Alli.

16:00 Andrés Solano novi je grač Rijeke. Mladi 23-godišnji španjolski desni bek stigao je iz Atletico Madrida. Više pročitajte OVDJE.

15:17 Hajduk je u podne objavio dolazak Ferra iz Benfice, a poslije ručka potvrdio kako će Ivan Dolček na posudbu u Famalicao.

15:03 Talijanski gigant Juventus je odlučio kupiti Denisa Zakariju iz Borussije M. za 5.000.000 eura odmah plus još do 3.000.000 kroz bonuse, iako ga je mogao dobiti bez odštete na ljeto.

14:42 Ništa od transfera Duje Ćalete Cara kod Nikole Vlašića u West Hamu. Fabrizio Romano javlja, nema dogovora s Olympique Marseilleom.

 

14:33 Transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid na kraju sezone je navodno gotova stvar, francuski superstar pristao je na njihove uvjete i prvi dan sljedeće sezone navući će bijeli dres. Navodno će zarađivati 25 milijuna eura svakih godinu dana!

14:02  Lyon troši lovu koju je dobio od Newcastlea za Brunu Guimaraesa po Premier ligi, posudba Tanguyja Ndombelea iz Tottenhama do kraja sezone uz opcionalni otkup za 60.000.000 eura je dogovorena.

13:38 Dinamovac Mislav Oršić se zahvalio Burnleyju na ponudi pa su se utješili Woutom Weghorstom iz Wolfsburga. Nizozemski napadač bio je dvostruko skuplji od Orše, platili su ga 14.500.000 eura.

13:26 Čini se kako će Everton Franka Lamparda predstaviti u paru s Donnyjem van de Beekom, koji je uspješno obavio liječnički i trebao bi uskoro službeno objaviti kako napušta Manchester United. Plavi će platiti Vragovima neodređen iznos za polugodišnju posudbu i preuzeti punu obavezu za njegova primanja, međutim nema ni opcionalne klauzule za otkup ugovora na kraju sezone.

13:11 Pojedini mediji pišu kako je prelazak Ousmanea Dembelea u PSG otpao. Katalonci su navodno tražili najprije zamjenu za Neymara pa za Maura Icardija, ali Parižani su im poklopili slušalicu.

12:46 Bivši šef Chelseaja Frank Lampard stigao je na potpis ugovora s Evertonom, bude li sve okej s papirima, uskoro bi se trebao potpisati na njih i sjesti na vruću klupu Karamela.

 

 

12:25 Pierre Emerick Aubameyang uhvaćen u Barci.

12:13 Aaron Ramsey seli kod Borne Barišća u Rangerse, Juve ga je uspio iskrcati na posudbu do kraja sezone pa otkup za 5.500.000 eura, a Škoti će mu sljedećih šest mjeseci isplatiti 2.500.000 eura kroz plaće.

12:00 Službeno! Francisco Ferreira Fero stigao je na posudbu iz Benfice u Hajduk do konca sezone.

11:42 Giganti PSG i Barcelona spremaju veliku trampu? Angel Di Maria navodno seli u nekadašnjeg rivala, a veliki dragulj u Pariz...

11:15 Bomba iz susjedstva, Crvena zvezda navodno je ponudila 2.000.000 eura Bayernu za Nemanju Motiku, piše Mozzartsport. Riječ je o 18-godišnjem napadaču koji igra za rezervnu momčad.

10:59 Hajdukov novi branič Francisco Ferreira Ferro sletio je u Split. Njegov potpis za Bile je samo pitanje vremena.

10:44 Pojavila se informacija kako su se Rijeka i Konyaspor dogovorili transfer Roberta Murića težak 600.000 eura, odnosno da je on dogovorio godišnju plaću 550.000 eura, ali isti turski mediji kasnije je javio kako ipak neće biti ništa od tog posla.

10:29 Newcastle završava još jedan posao pri kraju prijelaznog roka. Matt Targett uskoro bi trebao stići na posudbu iz Aston Ville. Trenutačno je na liječničkom pregledu.

10:11 Jesse Lingard blizu Newcastlea, Jesse Lingard daleko... Tako otprlike ide ritam vijesti koje dolaze oko budućnosti igrača Manchester Uniteda. Svrake bi ga posudile, ali United traži čak 14.000.000 eura za polugodišnju posudbu.

9:48 West Ham je mirovao cijeli prijelazni rok pa zadnji dan ponudio Benfici čak 54.000.000 eura za Darwina Nuneza. Portugalci su pristali, ali napadač nije trepnuo i ne želi otići dok ga ne pozove klub koji igra Ligu prvaka

9:30 Newcastle je dobršio još jedan transfer. 19-godišnji napadač Hugo Ekitike stiže iz Stade Reimsa za oko 25 milijuna eura.

8:35 Brentford je potvrdio dolazak Cristiana Eriksena do kraja sezone! Danac nije igrao od onog nesretnog događa na Euru, a u Serie A su mu odbili dati dozvolu za igranje nogometa. 

Liverpool i Tottenham se pojačavaju

8:20 Antonio Conte u Tottenham iz Juventusa dovodi Šveđanina Dejana Kuluševskog i Urugvajca Rodriga Bentancura. Danas bi trebali službeno biti potvrđeni ovi transferi, od kojih je prvi posudba, a drugi klasičan prelazak.

8:10 Nakon što je doveo sjajnog Kolumbijca Luisa Diaza iz Porta, Liverpool želi silno i mladog Portugalca Fabija Carvalha iz Fulhama. 

8:00 Iz Italije dolaze vijesti kako pretendent za ulazak u Serie A, drugoplasirana Pisa želi dovesti napadača Hajduka Jana Mlakara. Gianluca Di Marzio je plasirao ovu informaciju te tvrdi kako bi Slovenac prvo otišao na posudbu, a onda bi ga Pisa otkupila na ljeto.

7:45 Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang danas će vjerojatno pronaći novi klub jer ga je Arteta prekrižio. Juventus i Barcelona se spominju kao moguće nove destinacije za posudbu.

Dujin transfer pod velikim upitnikom

7:30 Duje Ćaleta-Car na vratima je West Hama, pišu ovih dana engleski mediji. Marseille bi trebao dobiti oko 22 milijuna eura za Hrvata. No L'Equipe piše kako su pregovori propali te će danas biti nova šansa za preokret.

7:15 Barcelonin problematični dečko, Ousmane Dembele čini se kao jedna od najvećih priča posljednje dana mercata. Govori se o odlasku u PSG, a uključili su se u nadmetanje i neki engleski klubovi, čak i Man United.

7:00 Frank Lampard novi je trener Evertona i odmah bi danas trebao na posudbu dovesti Donnyja Van De Beeka iz Manchester Uniteda

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider