Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačanje iz snova

Real zakapario Mbappea za idućih deset godina: Očekuju da bude novi Ronaldo i pohara Ligu prvaka

Stižu informacije sa svih strana da je Kylian Mbappe sve dogovorio s Realom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe sve je dogovorio s Realom i naljeto sigurno stiže u Madrid. To je sukus ekskluzivne informacije koju je plasirao njemački tabloid Bild, kojem je sportska rubrika najkvalitetnija i najozbiljnija te je obično dobro informiran kada je u pitanju nogomet, pogotovo transferne spekulacije.

Njemački list je u biti na tragu informacija koje su se već pojavljivale u španjolskim medijima. Nedavno je Josep Pedrerol u El Chiringuitu najavio takav rasplet situacije, s dodatkom da Mbappe to neće javno objaviti prije završetka sezone.

Real sve dogovorio s Mbappeom

Uglavnom, Bild piše da će Mbappe imati oko 25 milijuna eura godišnju plaću, što je bitno niže od prijašnjih spekulacija da francuski napadač traži 40 milijuna eura.

gol expired Ovako su trgovali europski velikani: Ćaleti-Caru propao transfer karijere u Englesku divider

Međutim, kako Mbappeu istječe ugovor s PSG-om Real neće morati platiti službenu odštetu, pa će jamačno isplatiti obilati bonus samo za potpis, koji ne ulazi u opis plaće, ali kada se sve zbroji i podijeli s brojem godina, Francuz će vjerojatno doći na svoje. Stoga ne treba čuditi što engleski mediji u isto vrijeme tvrde da će imati plaću 41 milijun funti, što je oko 50 milijuna eura. Kad se uračunaju svi bonusi, to bi moglo biti to. 

Bild također piše da Real ne odustaje od Erlinga Haalanda, norveškog napadača u redovima Borussije Dortmund. Kako stvari stoje, teško da će ga uspjeti dovesti u sljedećem ljetnom prijelaznom roku. U Realu se nadaju da će Norvežanin ostati u Borussiji još jednu sezonu.

Nova superzvijezda na tragu Cristiana Ronalda

Na taj način sljedeće sezone otvorio bi se prostor za taj transfer. Real će se u međuvremenu riješiti nekih igrača pa će mu biti širi i financijski okvir, koji je sada popunjen dovođenjem Mbappea. U La Ligi postoji limit na plaće, a Real je blizu probijanja momčadskog proračuna.

gol expired Velika trampa Barce i PSG-a: Katalonci žele bivšu zvijezdu Real Madrida, Parižani uzimaju skupocjenog napadača divider

Ipak, malo je vjerojatno da će Haaland ostati još jednu sezonu u Dortmundu. Osim toga, čini se da traži momčad u kojoj će biti najveća zvijezda.

U Madridu očekuju da će Mbappe biti njihova nova superzvijezda s kojom će poharati Ligu prvaka, na tragu Cristiana Ronalda, te da će nositi Kraljevski klub u sljedećih deset godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider