Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava drama

Barca izvela čudo s Aubameyangom, ali Dembele je posebna glavobolja: Što sad?

Pierre Aubameyang besplatno stiže u Barcelonu, ali još uvijek nije poznata sudbina Ousmana Dembelea.

Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Završio je zimski prijelazni rok, a svakako najveći transfer odradila je Barcelona. Posve besplatno doveli su Pierra Emericka Aubameyanga iz Arsenala, ali još uvijek nisu razriješili "dramu" zvanu Ousmane Dembele.

Iako su čelnici Barcelone i Arsenala usmeno dogovorili dolazak gabonskog napadača na posudbu do kraja aktualne sezone, Aubameyang je naposljetku raksinuo ugovor s "Topnicima". 

Zbog toga predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta nije morao žuriti s papirima, a prema posljednjim informacijama iz španjolskih medija, Barcelona će tijekom dana potvrditi službeno potvrditi dolazak Aubameyanga.

On je već sinoć odradio liječničke preglede, a svi detalji ugovora su ranije ujednačeni. Za sada je poznato kako će potpisati ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na dodatnih godinu dana.

Dembele je imao nekoliko ponuda

Što se pak tiče Dembelea, on je pak posebna glaovobolja za čelnike Barcelone, ali i trenera Xavija. Iako su se svi potajno nadali njegovom odlasku u englesku Premierligu, zabilježen je interes Chelseaja, Tottenhama i Arsenala, naposljetku je sve propalo.

Kao posljednja opcija pojavio se Tottenham, ali Dembele nije bio zainterisiran za odlazak, kao ni za produženje ugovora s Barcelonom.

gol expired Cristiano Ronaldo sinu ne želi kupiti iPhone, kaže da će dobiti nešto puno vrjednije divider

Navodno su ga čelnici pokušali slomiti bogatim ugovorom koji bi mu garantirao 14 milijuna eura godišnje zarade, ali na njihovu adresu stigao je negativan odgovor. Zbog toga Barcelona nije posve sigurna što učiniti s njim.

Toliko je sve razljutio u katalonskom klubu da su spremni na raskid ugovora s njim ili pak selidbu na tribine. U svakom slučaju, tek ćemo saznati epilog ove drame. 

Za Barcelonu prijelazni rok još uvijek nije završio...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider