Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mali nogometaš

Cristiano Ronaldo sinu ne želi kupiti iPhone, kaže da će dobiti nešto puno vrjednije

Cristiano Junior dobio je lekciju od tate Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Cristiano Ronaldo uskoro će dobiti dvostruko pojačanje u obitelji. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez nosi blizance, koji će se roditi kao peto i šesto dijete Cristiana Ronalda.

Najstariji sin, Cristiano Junior već je pravi dečko, trenira nogomet i sanja postati veliki šampion poput tate.

Uskoro će napuniti 12 godina, ali još uvijek nema nešto što u današnjim vremenima postaje normalno čak i za djecu te životne dobi.

Ronaldo objasnio 

Tata Cristiano mu ne želi kupiti telefon. Tehnologija kao da je danas malo previše uzela maha u dječjoj svakodnevnici.

''Jednog me dana tražio da mu kupim iPhone kako me može nazvati, no rekao sam da ne može. Ako me želi nazvati, neka to napravi preko bake. Želim mu poručiti kako ne može samo tako dobiti sve što poželi. Najbolja stvar koju može dobiti je obrazovanje'', poručio je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Junior trenutno trenira nogomet u akademiji Manchester Uniteda. Prije toga je dvije godine proveo u omladinskoj školi Juventusa, gdje je njegov otac igrao prije povratka u United prošle godine.

Ako postane nogometaš, bit će zanimljivo vidjeti za koju bi državu mogao zaigrati. Rođen je u SAD-u, odrastao u Španjolskoj, a njegov je otac jedan od najpoznatijih Portugalaca u povijesti, ne samo nogometa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider