Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali prvu ponudu

Počeli pregovori za Vlašića: Torino ne želi platiti punu cijenu, a vremena je sve manje

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ima ugovor s West Hamom do ljeta 2026.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Torino želi otkupiti Nikolu Vlašića. Hrvatski nogometni reprezentativac, koji ima ugovor s West Hamom do ljeta 2026., želi ostati u Serie A, ali talijanska momčad želi smanjiti otkupnu cijenu.

Nakon propale sezone u engleskom premierligašu Vlašiću je trebala minutaža, a to je dobio kod hrvatskog trenera Ivana Jurića. On mu je dao šansu, koju je 25-godišnji napadač objeručke prihvatio.

Bruno Petković Dinamo dobio novu ponudu za Petkovića: Modri nemaju previše vremena divider

Već u trećem nastupu za torinsku momčad zabio je prvijenac, a ukupno je ove sezone u 32 ligaška nastupa zabio pet golova i četiri puta dodao. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, tako da još uvijek stigne poboljšati svoj učinak.

Torino poslao prvu ponudu za Vlašića

Njegove igre zadovoljile su Jurića, ali i klupsko rukovodstvo, koje želi otkupiti njegov ugovor. U kolovozu su dogovorili s West Hamom otkupnu cijenu koja je tada iznosila 13 milijuna eura, ali Talijani to žele smanjiti, piše Tuttosport.

Poslali su prvu ponudu, koja iznosi 8 milijuna eura i sada počinju pregovori. Pravo otkupa istječe 10. lipnja, a dotad sve moraju usuglasiti. Kako god bilo, West Ham će izgubiti ozbiljan novac na ovom transferu, 30 milijuna eura su istresli CSKA Moskvi za otkup Vatrenog.

Luka Modrić FOTO Zbog Modrića doputovali u Madrid: Kapetan Vatrenih iznenadio skupinu mališana iz Slovačke divider

U dresu hrvatske nogometne reprezentacije Vlašić je upisao 48 nastupa i sedam golova te će konkurirati za Final Four Lige nacija, koji ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Polufinalni dvoboj Hrvatska - Nizozemska igra se 14. lipnja s početkom u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider