Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izložen brojnim kritikama

Real Madrid reagirao na lažne medijske napise: "Sve su to laži. Courtois dobro reagira na terapiju"

Real Madrid negirao je informacije iz medija da je vratar Thibaut Courtois imao napad panike u poluvremenu utakmice protiv Club Bruggea.

Thibaut Courtois (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je zamijenjen u poluvremenu utakmice 2. kola skupine A Lige prvaka, mediji su se raspisali da je Thibaut Courtois ostao u svlačionici jer je doživio napad panike. Podsjetimo, Kraljevi su nakon prvih 45 minuta gubili 2:0 od Club Bruggea pred svojim navijačima.

Real Madrid danas se oglasio u vezi s tim te je pritom negirao medijske napise.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

"Ni u jednom trenutku našem igraču nije dijagnosticiran napad panike. Ti su napisi u potpunosti pogrešni. Courtoisu je dijagnosticiran i trentiran akutni gastroenteritis, zbog kojeg nije mogao nastaviti utakmicu. Igrač dobro reagira na liječenje", stoji u službenom priopćenju za javnost.

Gastroenteritis je patološko stanje koje karakterizira upala probavnog sustava koja obuhvaća i želudac i tanko crijevo, što za posljedicu ima kombinaciju proljeva, povraćanja te bolove i grčeve u trbuhu. Drugim riječima, kratkoročni problemi s probavom.

Boksačica poljubila protivnicu na vaganju (Screenshot) Atraktivna boksačica poljubila suparnicu u usta, uslijedio je sasvim drukčiji odgovor divider

Courtois je po mišljenju navijača jedan od glavnih krivaca za Realove probleme u obrani. Kiksao je već nekoliko puta ove sezone i ne ulijeva povjerenje svojim reakcijama, zbog čega i obrambeni igrači osjećaju pritisak na svojim leđima.

Navodno je predsjednik Perez već krenuo tražiti drugo rješenje i navodno je zagrizao (ponovno) za Jana Oblaka, slovenskog čuvara mreže, koji brani boje gradskog rivala Atletica.

Adesanya nokautira Whittakera (Foto: GOL.hr) Israel Adesanya novi je kralj UFC-ove srednje kategorije: Brutalno nokautirao prvaka Whittakera! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider