FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
neuzvraćena ljubav

Atraktivna boksačica poljubila suparnicu u usta, uslijedio je sasvim drukčiji odgovor

Uoči okršaja za naslov boksačke prvakinje svijeta izbio je manji šakački obračun koji je izazvao poljubac braniteljice naslova.

Boksačica poljubila protivnicu na vaganju (Screenshot)

Večeras je na rasporedu boksački meč za titulu prvakinje svijeta u kojem se susreću braniteljica naslova Ewa Brodnicka i izazivačica Edith Soledad Matthysse. U četvrtak su odradile ceremonijalno vaganje i odmjeravanje, a potonje je zamalo eskaliralo u okršaj prije sudačkoga gonga.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Brodnicka je, tijekom odmjeravanja (gledanja oči u oči sa suparnicom), iznenada u usta poljubila svoju suparnicu, što je vidno razljutilo Argentinku. Uslijedio je jaki šamar, a potom i izmjena dva-tri udarca. Zaštitari su spriječili daljnji razvoj situacije.

Poljakinja je potom pokušavala objasniti svojoj suparnici da je sve to šou, no Matthysse nije imala razumijevanja za tako nešto i pokazala joj je da je luda.

Večeras će se susresti u ringu i uvjereni smo da ljubljenja neće biti...

Predsjednik Širokog Brijega Kraljević (Screenshot) Šou u susjedstvu: Široki iznenadio i izbacio Sarajevo iz Kupa, predsjednik se spustio u svlačionicu i postao hit divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider