Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaos od utakmice

Šou u susjedstvu: Široki iznenadio i izbacio Sarajevo iz Kupa, predsjednik se spustio u svlačionicu i postao hit

U utakmici punoj preokreta, prekida igre i nervoze, Široki Brijeg iznenadio je Sarajevo i eliminirao ga iz domaćeg Kupa.

Predsjednik Širokog Brijega Kraljević (Screenshot)

Ulazak u svlačionicu Mire Kraljevića, predsjednika nogometnog kluba Široki Brijeg, nakon pobjede u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv branitelja naslova Sarajeva postao je viralni hit na društvenim mrežama. Ušao je kroz vrata, uzviknuo "bravo, dečki", a ovi su mu uzvratili:

"Dupla premija, dupla premija."

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

"Sve ću vam dat. Pokazali ste srce na terenu i ne samo danas, već cijele sezone", odgovorio je Kraljević na skandiranje, pa još jednom dobio podsjetnik na ono što mora uraditi da bi zadovoljio svoje igrače nakon velikog iznenađenja u Kupu.

"Dupla premija, dupla premija."

Ortega prolazi ciljem kao peti (Foto: AFP) Završio kao peti u finalnoj utrci, no svejedno dobio broncu na Svjetskom atletskom prvenstvu divider

Recimo i da je utakmica, u kojoj smo vidjeli dva preokreta, bila prekinuta na otprilike pola sata jer je igrač Sarajeva pogođen bocom u glavu. Momčadi su se nakon toga povukle u svlačionicu i nisu željele izaći dok im ne bude zajamčena sigurnost na travnjaku.

Gosti iz Sarajeva vodili su 2:1 u samoj završnici, no onda je Široki u razmaku od 120 sekundi postigao dva gola i prošao dalje.

Niko Kovač (Foto: AFP) Izbornik Francuske odbrusio Kovaču i Lampardu: "Ja njih nisam zvao i tražio nešto" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider