Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal uvjerljiv

Ten Hag pružio Ronaldu ruku pomirenja: Portugalcu svih 90 minuta u pobjedi protiv West Hama

Kompletirano je 13. kolo Premier lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici 13. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na svom Old Traffordu svladao West Ham United s 1:0 (1:0).

gol expired Trenutak užasa koštao ga Svjetskog pvenstva: Kalinić zbog ozljede koljena propušta Katar divider

Gol vrijedan tri boda postigao je Rashford u 38. minuti susreta. Cristiano Ronaldo proveo je na terenu svih 90 minuta, što jasno ukazuje da su odnosi na relaciji Ten Hag - Ronaldo izglađeni.

Ovom pobjedom United je stigao na peto mjesto ljestvice s 23 boda, dok je West Ham na 13. poziciji s 14 bodova.

gol expired VIDEO Opet se vuku repovi nakon utakmice, je li sudac Lovrić oštetio Hajduk za kazneni udarac? divider

Ranije u nedjelju su se igrači Arsenala vratili na vrh ljestvice engleskog prvenstva uvjerljivom 5:0 (1:0) pobjedom protiv posljednjeg Nottingham Foresta.

Mrežu gostiju načeo je Martinelli (5) u samom otvaranju kada je glavom odlično reagirao na ubačaj Sake, da bi početkom nastavka Arsenal riješio pitanje pobjednika s tri pogotka u manje od 15 minuta. Nelson (49, 52) je dva puta bio na pravom mjestu, da bi onda Partey (58) odličnim udarcem sa 20-ak metara povisio na 4-0. Konačni rezultat još jednim lijepim udarcem postavio je Odegaard (78).

gol expired Čabraja na kraju vjerovao u pobjedu: ''Hajduk se opustio i mislio da je gotovo, mogli smo dobiti utakmicu'' divider

Vodeći Arsenal sada ima 31 bod, dva više od drugog Manchester Cityja, dok je Nottingham Forest na dnu s devet bodova, jednim manje od pretposljednjeg Wolverhamptona, a dva manje od 18. Leicestera.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider