Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži se, Lovre

Trenutak užasa koštao ga Svjetskog pvenstva: Kalinić zbog ozljede koljena propušta Katar

Golman Hajduka i hrvatske reprezentacije Lovre Kalinić iznesen je na nosilima sa stadiona u Kranjčevićevoj u drugom dijelu utakmice protiv Lokomotive.

Stravičan jauk i bolna grimasa Lovre Kalinića dok se na zemlji držao za koljeno nakratko je prekinula utakmicu Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj u Supersport HNL-u. 

Sportske novosti doznaju kako zbog ozljede koljena neće vidjeti Svjetsko prvenstvo u Kataru, jer ga čeka oporavak duži od dva tjedna koliko ima do okupljanja Vatrenih. Hajduk će posljedično ostati bez 160 tisuća dolara koje je trebao dobiti za nastup njihovog igrača na Mundijalu.

Nije bilo kontakta

Golman Bilih primio je jednu loptu i samo se srušio na tlo pokraj nje, još je stigao ispucati loptu pred naletom igrača domaće momčadi i legao na travnjak s glavom u rukama.

gol expired VIDEO, FOTO Pogledajte posljedice tučnjave Boysa i Torcide, policija i hitna morale intervenirati divider

Liječnička ekipa ubrzo je stigla do njega te konstatirala kako neće moći na vlastitim nogama napustiti teren. Iznijeli su ga na nosilima uz pljesak publike, međutim sudeći po tome kako je izgledao dok su ga iznosili, nije slutilo na dobro.

gol expired Policija spriječila jednu dogovorenu tučnjavu navijača u Zagrebu, pronađeno više drvenih palica divider

Lovre je bio jedan od trojice golmana koji su na zadnjem popisu reprezentacije, no njegove dionice za let za Katar u zadnje vrijeme bile su jako niske, a sad je jasno kako više nema šanse za odlazak na svjetsku nogometnu smotru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider