Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dojavili građani

Policija spriječila jednu dogovorenu tučnjavu navijača u Zagrebu, pronađeno više drvenih palica

Danas se igra utakmica Lokomotive i Hajduka u sklopu 15. kola HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas od 15 sati igra se dvoboj 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj.

Nažalost, uoči utakmice došlo je do žestokog okršaja u kojem su sudjelovali Bad Blue Boysi. Korištene su palice i baklje, a na jednoj od snimaka može se vidjeti kako jedan od navijača leži na ulici.

Također, policija je izvijestila javnost da su dojavom građana spriječili dogovoreni sukob navijača u Novom Zagrebu:

"Jutros oko 10 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane te imaju bejzbolske palice.

Sukob Bad Blue Boysa i Torcide VIDEO Žestok okršaj uoči utakmice: Potukli se Boysi i Torcida, policija privela 30-ak osoba divider

Po dojavi, policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima.

Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta.

Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati", stoji u priopćenju policije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider