Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠOK NAKON POBJEDE

Ten Hag i Ronaldovi suigrači ostali su šokirani, za intervju su saznali na povratku iz Londona

Nitko u Manchester Unitedu nije bio upoznat s činjenicom da je Cristiano Ronaldo snimio intervju koji je na kraju uzdrmao cijeli klub.

Eric ten Hag (Foto: Afp)

Sve smo bliže rastanku Cristiana Ronalda i Manchester Uniteda, puno bolnijem i težem nego što bi to trebao biti slučaj. No, čini se da su tenzije i ego odigrali svoju ulogu, što je na kraju rezultiralo intervjuom koji je sinoć emitiran.

Ronaldo je u njemu prije svega sasuo paljbu na klub i trenera Erica ten Haga. Način na koji je to napravio po svemu sudeći dovodi do, kao što je spomenuto, neminovnog rastanka.

Za intervju su saznali nakon pobjede protiv Fulhama

To sve izgleda još sigurnije nakon što je potvrđeno kako nitko iz kluba, uključujući suigrače, nije znao za intervju, niti da ga je Ronaldo snimio niti kada bi trebao biti emitiran. Saznali su za njega dok su se spremali na put iz Londona, u kojem su nedugo ranije savladali Fulham rezultatom 1:2.

Klub je odbio to sve komentirati uz objašnjenje kako ne želi dozvoliti da išta umanji vrijednost velike pobjede, kojom je trebao biti osiguran mir prije reprezentativne stanke.

Razočaranje je opravdano

U svakom slučaju, svi su potpuno opravdano razočarani takvim potezom Ronalda, za kojeg se već znalo da bi od siječnja trebao imati novi klub. Naravno, ako uspije naći nekoga zainteresiranog za njegove usluge uz cijenu koju one donose.

Dobro se sjećamo da se to pokušavalo i tijekom ljeta, no da je Portugalac ipak ostao članom Crvenih vragova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider