Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO JE SIGURAN KRAJ

Cristiano Ronaldo dao šokantan intervju: Napao Man United, oba trenera, a Rooneyju rekao da je ljepši od njega

Cristiano Ronaldo osjeća se izdanim, vjeruje da ga u klubu smatraju crnom ovcom i da ga tjeraju iz kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je dva ranija prvenstvena kola odigrao po 90 minuta, pa čak u posljednjem i ponio kapetansku vrpcu, Cristiano Ronaldo nije se našao u zapisniku Manchester Uniteda za gostovanje kod Fulhama, na kojem je njegova momčad slavila rezultatom 1:2.

Mnoge je to začudilo, posebno jer nije bilo nikakvih informacija zašto se nije našao u vlaku kojim je momčad otputovala u London.

Intervju koji je šokirao sve u klubu

Odgovor se možda pronašao nedugo nakon utakmice, kad je na televiziji emitiran Ronaldov ekskluzivni intervju. Gledajući kako je preko puta njega bio jedan od britkijih engleskih novinara, Piers Morgan, bilo je jasno da će se svašta moći čuti. I to se dogodilo.

Zanimljivo, čini se da nitko u klubu za ovaj intervju nije niti znao te da je on dodatno uzdrmao već sad ne baš najbolju situaciju.

"Klub me pokušava otjerati i žele da se osjećam kao crna ovca. Ne samo trener, nego još dva ili tri čovjeka koji vode poslove u klubu", odmah na početku je otkrio Ronaldo, čime je dao do znanja u kojem će smjeru intervju otići.

Ten Haga ne poštuje

S trenerom Ericom ten Hagom ljubavi nema, a to je ovog puta potvrdio.

"Ne poštujem ga iz jednostavnog razloga što on ne poštuje mene. Ako to ne dobijem, nikad neću osobi niti uzvratiti poštovanje. Mislim da fanovi zaslužuju znati istinu jer je ovo najteže razdoblje u mom životu. Volim Manchester i volim navijače, oni su uvijek na mojoj strani", dodao je.

Također, razočarao se onime što je vidio kad je došao nazad u Manchester, tvrdi da klub nije niti malo evoluirao.

"Mislio sam da ću vidjeti drugačije stvari po pitanju infrastrukture i tehnologije, ali kad sam došao, sve je bilo isto kao kad sam imao 21 ili 22 godine. Ništa se nije promijenilo još od vremena Sir Alexa Fergusona", rekao je. 

Odgovorio je i Rooneyu

Kritike dolaze sa svih strana, no razočaralo ga je što dolaze i od čovjeka s kojim je svojevremeno činio ubojiti ofenzivni par, Waynea Rooneya

"Ne znam zašto me tako žestoko kritizira, vjerojatno jer je završio karijeru, a ja još uvijek igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega, što je zapravo istina", poruka je za Rooneya.

Posebno je iznenadio izjavom o prošlosezonskom poslu i dovođenju Ralfa Rangnicka umjesto Olea Gunnara Solskjaera.

"Zanimljiv potez bio je otkaz za Solskjaera i dovođenje Ralfa Rangnicka, koji je sportski direktor. To je nešto što nitko nije razumio. Taj čovjek nije trener! Potez da klub kao Manchester United dovodi njega nije iznenadio samo mene, nego cijeli svijet", otkrio je.

Kod Rangnicka se malo zabunio jer je riječ o čovjeku koji je dugo vremena bio trener, što je i danas. Naravno, radio je i kao sportski direktor, no očito da Ronaldo nije dobro upoznao materiju oko čovjeka s kojim je surađivao nekoliko mjeseci.

Sve u svemu, ovaj intervju je nešto što bi, prema svemu sudeći, moglo dovesti do konačnog rastanka. Ronaldo se sad okreće svjetskom prvenstvu, na kojem ima priliku postati drugi najstariji strijelac u povijesti, no naravno da sa svojim Portugalom isto tako ima ambicije dogurati do maksimalnog rezultata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider