Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvoji o povratku

Talijanski novinar plaši Dinamove navijače: ''Brekalo nije još odlučio''

Nicolo Schira prenosi kako Josip Brekalo želi veću minutažu kako bi izborio Euro, ali nije siguran može li do njega iz Dinama.

Josip Brekalo (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Hrvatski prvak Dinamo radi na pojačanjima, a navijači plavih po društvenim se mrežama pitaju što je novo s Josipom Brekalom.

Osluškuju s obje obale Jadranskog mora, a na onoj zapadnoj na Čizmi tvrde kako bivši talent Modrih nije uvjeren da je povratak u domovinu pravi potez u njegovoj karijeri.

Josi Brekalo i Zlatko Dalić Brekalo na putu u Dinamo: Bliže Dalićevim očima, Pjaca i Pašalić jasan putokaz divider

Talijanski novinar Nicolo Schira piše kako još sanja o nastupu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj naljeto, ali nije uvjeren kako do njega može iz Zagreba.

Kolega tvrdi da postoji konkretan interes Plavih, ali navodno nije potpuno obostran.

Uredništvo njegova Viola Newsa slaže se s tom informacijom i dodaje kako u Zagrebu baš nema sigurnu minutažu potrebnu za Dalićev poziv. Ostanak u  Firenci vrlo vjerojatno neće mu ga donijeti.

Sergej Jakirović VIDEO Nikad iskreniji Jakirović: Javno otkrio koga želi dovesti ove zime i potvrdio najnoviji transfer divider

U tekućoj sezoni, doduše, odigrao je više od 500 minuta, već sad više nego prošle, pa je moguće kako važe vrijedi li to u izbornikovim očima više od onoga što bi dobio kod Jakirovića na proljeće na poziciji na kojoj ima Vidovića, može koristiti Baturinu i na bolničkom krevetu ima još "neotpakirane" Kačavendu i Stojkovića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider