Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odveo juve u četvrtfinale

Vodećim sportskim medijima nedostajali su superlativi za Portugalca: "Marsovac, monstrum, izvanzemaljac..."

Svjetski mediji nisu pronalazili dovoljno superlativa kojima bi opisali učinak Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo i suigrači slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Svjetski mediji skinuli su kapu Cristianu Ronaldu nakon što je "samostalno" odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka. Ronaldo je postigao hat-trickpobjedi Juventusa od 3:0, kojom je nadoknadio zaostatak od 2:0 iz prve utakmice protiv Atletico Madrida.

Treći pogodak bio mu je 124. u karijeri u Ligi prvaka, te čak 25. koji je zabio Atletico Madridu. Popravio je veliki broj rekorda koje ionako već drži u Ligi prvaka, za što su mu brojni svjetski mediji skinuli kapu.

"Unikatan, monstruozan, izvanzemaljac...", piše francuski L'Equipe.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Hat-trickom nokautirao Atletico, pa dočekao svojih pet minuta pred novinarima: "Možda me zato Juventus doveo" divider

"Nijedan superlativ nije dovoljno jak da opiše Cristiana Ronalda i njegovu izvedbu protiv Colchonerosa. Ovo će samo još dodatno pojačati njegovu legendu", piše između ostalog u tekstu.

"Cristiano okrenuo Atletico", piše talijanska Gazzetta dello Sport.

"Veliki Cristiano i cijeli Juventus borili su se poput gladijatora, utišali su kritike i pokazali da mogu igrati za naslov pobjednika Lige prvaka".

"Juventus ima Marsovca", piše Corriere dello Sport.

Cristiano Ronaldo - osveta (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo nije ostao dužan navijačima Atletica: Poput Simeonea vulgarno proslavio pobjedu divider

"Bianconeri su večeras ispisali povijest jer nikada prije nisu prošli dalje nakon što su u prvoj utakmici izgubili 2:0. Ne samo Cristiano Ronaldo, cijeli je Juventus odigrao ludu utakmicu od početka do kraja. Bila je to večer lavova", nadodaje Corriere dello Sport.

Kao i uvijek dramatičan bio je argentinski Ole.

"Ronaldo je igrač s druge planete. Iako već ima pet Ligi prvaka, on nema namjeru stati i još je gladan", piše između ostalog Ole.

Brazilski Globoesporte samo je kratko napisao "Stigao je", dok je britanski Mirror bio pun riječi hvale:

"Ronaldo je stigao da spasi stvar. Portugalski superstar kupljen je upravo za ovakve večeri. Bio mu je to 52. hat-trick u karijeri."

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Novi ludi preokret u Ligi prvaka: Juve na krilima nestvarnog Ronalda razbio i izbacio Atletico! divider

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Brojke Cristiana Ronalda u Ligi prvaka koje oduzimaju dah: Atletico mu je mušterija divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider