Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
simeone "lajkao" njegovu proslavu

Hat-trickom nokautirao Atletico, pa dočekao svojih pet minuta pred novinarima: "Možda me zato Juventus doveo"

Nakon silnih kritika nakon prve utakmice u Madridu, Cristiano Ronaldo jedva je dočekao trenutak da stane pred novinare nakon što je svojim pogocima izbacio moćni Atletico Madrid.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo zabio je hat-trick u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u kojoj je njegov Juventus preokrenuo 0:2 iz prve utakmice i slavljem 3:0 izbacio Atletico Madrid. Ronaldu su to bili 122., 123. i 124. pogodak u Ligi prvaka, te 23., 24. odnosno 25. koje je zabio Atletico Madridu.

Naravno, Portugalac je jedva dočekao osvetiti se navijačima Atletica, koji su ga nakon prve utakmice u Madridu ismijavali i provocirali. Tada im je odgovorio gestikuliranjem rukom (osvajanje pet Ligi prvaka), a sada im je, u stilu trenera Atletica Diega Simeonea, pokazao da i Juve ima mu... ili pak da ih na... na k.... Procjenite sami.

Trener Atletica Diego Simeone odobrio je njegovu proslavu.

"Siguran sam da je to napravio iz istog razloga kao što sam i ja u prvoj utakmici", rekao je Simeone.

Nakon velikog preokreta i pobjede Ronaldo je bio glavna meta novinara.

"Ovo je morala biti posebna večer i bila je. Ne zbog golova, već zbog momčadi. Ovo je mentalitet Lige prvaka. Nismo još ništa osvojili, ali smo putovanje učinili znatno ljepši", rekao je Ronaldo nakon pobjede i nastavio.

"Možda me zato Juventus i doveo. Da im pomognem. Bila je to magična večer. Atletico je težak suparnik, ali dokazali smo da smo zaslužili proći dalje. Finale? Još je prerano. Idemo korak po korak."

Juventus će sada s nestrpljenjem čekati ždrijeb, koji je na rasporedu u petak.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Novi ludi preokret u Ligi prvaka: Juve na krilima nestvarnog Ronalda razbio i izbacio Atletico! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider