Cristiano Ronaldo zabio je hat-trick u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u kojoj je njegov Juventus preokrenuo 0:2 iz prve utakmice i slavljem 3:0 izbacio Atletico Madrid. Ronaldu su to bili 122., 123. i 124. pogodak u Ligi prvaka, te 23., 24. odnosno 25. koje je zabio Atletico Madridu.

Naravno, Portugalac je jedva dočekao osvetiti se navijačima Atletica, koji su ga nakon prve utakmice u Madridu ismijavali i provocirali. Tada im je odgovorio gestikuliranjem rukom (osvajanje pet Ligi prvaka), a sada im je, u stilu trenera Atletica Diega Simeonea, pokazao da i Juve ima mu... ili pak da ih na... na k.... Procjenite sami.

Trener Atletica Diego Simeone odobrio je njegovu proslavu.

"Siguran sam da je to napravio iz istog razloga kao što sam i ja u prvoj utakmici", rekao je Simeone.

Nakon velikog preokreta i pobjede Ronaldo je bio glavna meta novinara.

"Ovo je morala biti posebna večer i bila je. Ne zbog golova, već zbog momčadi. Ovo je mentalitet Lige prvaka. Nismo još ništa osvojili, ali smo putovanje učinili znatno ljepši", rekao je Ronaldo nakon pobjede i nastavio.

"Možda me zato Juventus i doveo. Da im pomognem. Bila je to magična večer. Atletico je težak suparnik, ali dokazali smo da smo zaslužili proći dalje. Finale? Još je prerano. Idemo korak po korak."

Juventus će sada s nestrpljenjem čekati ždrijeb, koji je na rasporedu u petak.