Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prilično jasna poruka...

Cristiano Ronaldo nije ostao dužan navijačima Atletica: Poput Simeonea vulgarno proslavio pobjedu

Cristiano Ronaldo zapamtio je provokacije navijača Atletico Madrida nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka i nije ima ostao dužan.

Cristiano Ronaldo - osveta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo izrežirao je pravu osvetu navijačima Atletico Madrida, koji su ga ismijavali prije tri tjedna, kada je njihova momčad slavila u Madridu s 2:0. Portugalac im je tada odgovorio gestikuliranjem ruke da ima pet Ligi prvaka, a Atletico nijednu.

Tada je pričao izvan terena, a večeras na njemu. Zabio je hat-trick i odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka. Postigao je nestvarni 25. pogodak u 33. nastupu protiv Atletica i onda jedva dočekao kraj utakmice da odgovori navijačima madridskog kluba.

Brojke Cristiana Ronalda u Ligi prvaka koje oduzimaju dah: Atletico mu je mušterija Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo - osveta (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP)

U stilu Diega Simeonea, koji je u Madrid drugi gol proslavio hvatanjem za mu.., Ronaldova gestikulacija bila za nijansu vulgarija. Izgledalo je kao da poručuje navijačima Atletico Madrida: "nab... vas", a možda je samo pokazao da Juventus ima veća mu...

Uostalom pogledajte sami i procijenite. Diego Simeone nije dobio suspenziju zbog svog poteza, pa ne bi trebao ni čovjek koji je ponovno ispisao povijest u Ligi prvaka.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Brojke Cristiana Ronalda u Ligi prvaka koje oduzimaju dah: Atletico mu je mušterija divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider