Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procijenite sami

VIDEO Bizaran jedanaesterac u Koprivnici: Ima li Krstanović zaista takvu bombu ili je pak do mreže?

Čudan kazneni udarac zabio je Ivan Krstanović na susretu Slaven Belupa i Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici 14. kola SuperSport HNL-a sastali su se gostujuća Rijeka i domaći Slaven Belupo, a sva tri boda ostala su u Koprivnici. Domaćini su poveli u 45. minuti fenomenalnim pogotkom Hoxhe.

gol expired Newcastle nanio Tottehamu drugi poraz u nizu, Perišiću pola sata: Kiks Arsenala na gostovanju u Southamptonu divider

 

Gosti su poravnali na 1:1 u 49. minuti susreta, ali ipak nisu uspjeli doći do bodova, Alvarez je srušio Marinu u kaznenom prostoru u 79. minuti i zaradio direktni crveni karton.

PU splitsko-dalmatinska VIDEO Policija o incidentu s Torcidom: "Prijetili su da će nas zaklati. Nova snimka? Ako je autentična, netko će odgovarati" divider

Odgovornost je preuzeo najubojitiji izvođač kaznenih udaraca u povijesti HNL-a – Ivan Krstanović. Labrović u jednu, lopta u drugu stranu, rutinski izveden jedanaesterac rekli bi, ali lopta umjesto da se koprca u golu, odlazi daleko iza vrata.

Ivan Krstanović shvatio je odmah o čemu se radi i nastavio svoje slavlje, ali doista bizaran kazneni udarac, a domaćem Slaven Belupu, a i sucima upozorenje da bolje provjere svoje mreže prije početka susreta.

Kazneni udarac možete pogledati OVDJE.

Nikola Vlašić VIDEO Torino na hrvatski pogon došao do velike pobjede u gostima: Vlašićev prodor zaslužan za prvi pogodak divider

Tako je popularni Popo upisao svoj 119. pogodak u povijesti HNL-a s 39 godina na leđima, a ispred sebe lovi legendarnog Davora Vugrineca.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider