Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zekić trlja ruke

Slaven Belupo slavio protiv Rijeke: Gol sezone Hoxhe i nevjerojatan kazneni udarac Krstanovića obilježili susret

Slaven Belupo je slavio 2:1 protiv Rijeke u 14. kolu SuperSport HNL-a.

Galerija Slaven Belupo - Rijeka

U posljednjem susretu 14. kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Rijeku sa 2:1.

Nakon ne baš zanimljivih 40-tak minuta, domaćin je poveo fantastičnim golom Arbera Hoxhe koji je sa 20-ak metara s lijeve strane pogodio same rašlje gola Nediljka Labrovića. Gostujući vratar se ispružio, ali je kosovski reprezentativac pucao sjajno postigavši jedan od ljepših golova u prvenstvu ove sezone.

PU splitsko-dalmatinska VIDEO Policija o incidentu s Torcidom: "Prijetili su da će nas zaklati. Nova snimka? Ako je autentična, netko će odgovarati" divider

Rijeka se nakon odmora vrlo brzo vratila, u 49. minuti je za 1:1 pogodio Haris Vučkić. Alvarez je proigrao Vučkića koji je primio loptu, ušao u kazneni prostor i poentirao. Uslijedila je provjera VAR-a zbog mogućeg zaleđa, ali gol je na kraju priznat.

Nevjerojatan kazneni udarac

U 73. minuti Slaven je imao veliku priliku, nakon ubačaja s desne strane, Marina je ostao sam pred golom, ali je promašio loptu. No, u 78. minuti Marina je izborio kazneni udarac nakon što ga je povukao Alvarez koji je pritom zaradio i crveni karton. Pucao je Ivan Krstanović postigavši svoj 119. gol u HNL-u.

Iako je Krstanović postigao pogodak iz kaznenog udarca, svi su na trenutak zastali, naime, lopta je prošla kroz rupu u mreži i završila iza gola, ali pogledom na snimku bilo je jasno da je sve regularno.

gol expired Šibenik u Puli upisao deseti remi iz 14 utakmica u Prvoj HNL divider

U prvom nedjeljnom susretu Istra 1961 i Šibenik su na stadionu Aldo Drosina odigrali bez golova. Bio je to njihov drugi susret ove sezone i drugi koji je završio rezultatom 0:0, a zanimljivo bio je ovo već deseti remi Šibenika ove sezone u 14 kola.

Dodajmo i kako je ovo bila prva utakmice Istre na Drosini u posljednjih 50 dana. Početkom rujna kod kuće su izgubili od Lokomotive (1:2), a potom nanizali četiri ligaška gostovanja (Slaven 3:0, Hajduk 2:2, Varaždin 1:1, Osijek 0:2), te jedno gostovanje u Kupu (Grobničan 2:1).

Teniske loptice (Foto: AFP) Mladi Hrvat velika je teniska svjetska nada: Osvojio prvi naslov, izgubio samo jedan set na cijelom turniru divider

Domaćin je bio bolji, imao je više od igre, te nekoliko izglednih prilika, međutim nije uspio svladati Rogića. S druge strane Šibenik je prvi udarac prema suparničkim vratima uputio u 70. minuti, ali je Arai bio neprecizan. U završnici su gosti imali još jednu polupriliku.

Policija u Splitu Uznemirujući video: Torcida nakon otvorenog pisma ministru Božinoviću objavila kako se policija brutalno iživljavala divider

Podsjetimo u derbiju kola u petak su u Splitu Hajduk i Dinamo odigrali 1:1, dok je u subotu Varaždin deklasirao Osijek sa 4:1.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 35 bodova, Hajduk ima 27, a Osijek 24.

Na začelju je Gorica sa šest bodova.
 

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider