Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procurila snimka

Uznemirujući video: Torcida nakon otvorenog pisma ministru Božinoviću objavila kako se policija brutalno iživljavala

Torcida je objavila snimku brutalnog premlaćivanja jednog njihovog pripadnika od strane dva policajca nakon derbija u Splitu.

Policija u Splitu (Foto: Facebook/Screenshot)

Nogometaši Hajduka i Dinama u petak su igrali derbi koji je završio 1:1, no nakon derbija nitko ne spominje utakmicu. Glavna tema je sukob policije i Torcide poslije dvoboja.

Sve je započelo ispred udruge navijača Hajduka u centru Splita. Toliko je daleko otišlo da je jedan policajac ispalio tri metka u zrak iz vatrenog oružja, a šestorica pripadnika Torcide privedena su, dok su se ostali razbježali.

U jednom takvom bijegu policija je ulovila nekoliko ljudi i upotrijebila silu. Sve je to snimao jedan slučajan prolaznik, no čim su ga policajci vidjeli, prišli su mu i naredili da odmah obriše snimku premlaćivanja jednog od uhićenih.

Danas je i Torcida odlučila reagirati i poslala otvoreno pismo ministru Davoru Božinovićuu kojem mu poručuju da "obuzda policajce dok ne bude prekasno".

gol expired Torcida uputila otvoreno pismo ministru Božinoviću: "Obuzdajte 'zvijeri' dok nije prekasno!" divider

Na prvom videu koji je sniman s prozora zgrade, o kojem smo pisali OVDJE, ne vidi se najbolje postupanje policije, no Torcida je odlučila na svojim stranicama objaviti dosad neviđenu i brutalnu snimku.

Iz videa koji je nastao u Splitu može se razaznati kako dvojica policajaca tuku torcidaša na podu, a jedan ga udara i nogama uz strašne krikove čovjeka na podu.

''Pamti pa vrati'', napisala je Torcida u objavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider