Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"tada je bio samo talent"

Pletikosa se prisjetio Messijevog prvijenca Hrvatskoj: "Gledali smo se i pomislili što će nam do kraja napraviti"

Na dan kada je Messi zabio prvi pogodak u dresu Barcelone bivši hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa prisjetio je kako je argentinski čarobnjak zabio svoj prvi reprezentativni pogodak Vatrenima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na dan kada je Lionel Messi prije točno 15 godina postigao svoj prvi seniorski pogodak u dresu Barcelone za talijansku Gazzettu dello Sport javio se bivši hrvatski vratar Stipe Pletikosa.

On je ispričao svoju anegdotu s Messijem i njegovim prvijencem u dresu reprezentacije koji se dogodio u prijateljskom susretu protiv Hrvatske 1. ožujka 2006. godine.

gol expired Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje" divider

"Bila je to utakmica u kojoj je i Luka Modrić debitirao u dresu reprezentacije. Igrali smo u Baselu prijateljsku utakmicu i pobijedili 3:2. U to vrijeme znali smo da je Messi jedan od najboljih svjetskih talenata. Dobro se sjećam te utakmice. Zabili smo u prvoj minuti za 1:0, no nakon samo dvije minute Messi je s prvim dodirom asistirao za pogodak, a onda u petoj minuti s drugim dodirom na utakmici zabio za 2:1. Ja i moji suigrači smo se gledali i rekli 'ako nam je napravio ovo u prvih pet minuta što možemo očekivati do kraja susreta'."

Messi je prije 15 godina postigao prvi seniorski pogodak u dresu Barcelone, a samo 10 mjeseci kasnije isto je napravio i u dresu reprezentacije. Do sada je upisao 138 nastupa za Argentinu i zabio 70 pogodaka.

gol expired Legendarni Ryan Giggs poslao dirljivu poruku Zagrebu i Hrvatskoj nakon predivne geste malenog Ante divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider