Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratimo palčiće u petrovu

Legendarni Ryan Giggs poslao dirljivu poruku Zagrebu i Hrvatskoj nakon predivne geste malenog Ante

Ryan Giggs, legenda Manchester Uniteda i izbornik Walesa, poslao je poruku Zagrebu i Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tjedan dana nakon potresa zbog kojeg su najmanji pacijenti iz Petrove bolnice morali biti evakuirani u KB Dubrava pokrenuta je akcija "Vratimo Palčiće u Petrovu". Pokrenuta je stranica i na Facebooku u kojoj je cilj sakupiti četiri milijuna kuna za inkubatore, respiratore i monitore kako bi najmanji imali odgovarajuću skrb u bolnici.

U sklopu te akcije dječak Ante s Downovim sindromom stavio je na aukciju loptu s potpisom Ryana Giggsa, legende Manchester Uniteda, koja mu je potpisala loptu kada je bio u posjetu Zagrebu.

gol expired Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje" divider

Lopta je prikupila nevjerojatne 122.000 kuna te će ostati u Antinom vlasništvu, jer nitko nije želio uzeti tako vrijedan suvenir malenom dječaku.

Udruga Dinamo to smo mi je na svojem Facebook profilu objavila poruku legende Manchester Uniteda i izbornika Walesa Ryana Giggsa, koji je pohvalio Hrvate i sve koji sudjeluju u akciji.

"Pozdrav svima u Zagrebu i Hrvatskoj. Poseban pozdrav mojem malom prijatelju Anti. Ante, čestitam ti što si na aukciju stavio loptu koju sam ti ja potpisao kada smo se upoznali u Zagrebu. Posebno se zahvaljujem svima koji su uplatili i osigurali Anti da zadrži loptu. Svi imate veliko srce. Poseban pozdrav i hvala svima. Ostanite sigurni", rekao je Giggs.

U akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu" do sada je sakupljeno 2.2 milijuna kuna od potrebna četiri.

gol expired Na današnji dan prije 15 godina Messi je zabio svoj prvijenac i ispisao klupsku povijest divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider