FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"to je bila iskra"

Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje"

Paige VanZant i njezin suprug Austin konačno su objasnili kako je nastao serijal erotskih fotografija na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paige VanZant konačno je, zajedno sa suprugom Austinom Vanderfordom, objasnila kako je nastao serijal golih fotografija u različitim situacijama, koji su potom objavljivali na društvenim mrežama. Naravno, svaki su put krucijalni dijelovi tijela bili strateški sakriveni.

VanZant jako dobro razumije moć društvenih mreža s obzirom da samo na Instagramu ima preko 2.5 milijuna pratitelja.

Paige van Zant (Instagram) Najljepša MMA borkinja svijeta objavila fotografije na kojima trenira i kuha potpuno gola divider

"Jedan dan sam fotografirala supruga u teretani kako vježba, a kada sam pogledala što sam snimila mislila sam da nema ništa na sebi. U tom mi je trenutku sinula najbolja ideja ikad! Prva fotografija na kojoj boksačka vreća prekriva njegovu stražnjicu bila je iskra za sve ostale fotografije, a ljudima se to jako svidjelo", rekla je VanZant, a na nju se nadovezao i suprug Vanderford.

gol expired Ne prestaje s provokacijama: Prelijepa MMA borkinja objavila novu provokativnu fotku koja otkriva nešto više divider

"Nikada me nije bilo sram mog tijela. Uživam u tome. Supruga me svakog dana gleda golog i ja nju, pa sam pomislio da i cijeli svijet to zaslužuje."

VanZant i suprug pronašli su način da za vrijeme karantene zbog koronavirusa na najbolji način iskoriste vrijeme koje su dobili za druženje bez ikakvih obaveza, te su ga istovremeno iskoristili da promoviraju sami sebe i u suradnji sa sponzorima dodatno zarade.

gol expired Svakodnevnim objavama izluđuje svoje fanove, jer svaki put otkrije malo više nego što bi trebala divider

gol expired UFC-ova ljepotica ponovno zagolicala maštu fanova te pritom ostavila i svoj broj mobitela: "Pišite mi" divider

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Lijepu borkinju naljutili komentari na njezine golišave fotke: "To je umjetnost. Ne biste razumjeli" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider