Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad jednom smrkne...

Stigle loše vijesti za Real, ali sjajne za Luku: Modrić bi mogao startati u velikom finalu Lige prvaka

Carlo Ancelotti potvrdio je kako će se ozlijeđeni Aurelien Tchouameni teško oporaviti do finala Lige prvaka, a to otvara prostor za start Luke Modrića u obračunu Real Madrida i Borussije Dortmund.

Modrić i Tchouameni (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u finale Lige prvaka gdje će ih čekati dortmundska Borussia. Carlo Ancelotti danas je potvrdio kako su male šanse da se ozlijeđeni Aurelien Tchouameni oporavi do prvog dana lipnja kad je na rasporedu veliko finale na Wembleyju.

Loše vijesti za sjajnog Francuza, ali odlične za Luku Modrića, koji će po svemu sudeći započeti utakmicu u Londonu od prve minute.

Manuel Neuer Maksimirski ''ljubimac'' doputovao i do Madrida: Neuer se požalio, a prije je sve bilo kao iz bajke divider

Trener Kraljevskog kluba na konferenciji za medije uoči okršaja protiv Granade potvrdio je kako je Francuz ozlijeđen te kako neće igrati minimalno tri tjedna, odnosno da je upitan za utakmicu u Londonu. Francuski reprezentativac ozlijedio je lijevo stopalo zbog čega je napustio utakmicu s Bayernom u 70. minuti.

To otvara mjesto u udarnoj momčadi za Luku Modrića, koji bi veliko finale, šesto u svojoj bogatoj karijeri, mogao započeti od prve minute, odluči li se Carlo Ancelotti za svoju veteransku osovinu u veznom redu – Kroosa i Modrića.

Modrić i Joselu Evo zašto Luka Modrić junaka Real Madrida Joselua zove - "šogore" divider

Obojici ugovor s Realom uskoro istječe i taj okršaj protiv žuto-crnih mogao bi im lako biti posljednja utakmica u dresu Kraljeva. Gdje ćeš bolje s našim Lukom od prvih 11.

Modrić je ove sezone u sporednoj ulozi u hijerarhiji Carla Ancelottija, međutim ne bi začudilo da svoje najiskusnije igrače na stavi u udarnu momčad za ovaj susret. Uostalom, Modrić je gotovo svaku svoju priliku koju je dobio ove sezone, iskoristio da na ovaj ili onaj način doprinese rezultatu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider