Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OŽENILI BLIZANKE

Evo zašto Luka Modrić junaka Real Madrida Joselua zove - "šogore"

Luka Modrić u objavama na Joseluove objave na Instagramu, oslovljava Realova golgetera sa šogore. Ne zato što je njegov šogor, nego zato što je šogor Danija Carvajala pa ga cijela svlačionica zove tako.

Modrić i Joselu (Foto: Profimedia)

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u dramatičnoj utakmici Bayern i plasirali se u finale Lige prvaka. Junak susreta bio je napadač Joselu, kojem španjolski mediji još pišu hvalospjeve za dva gola kojima je torpedirao Bavarce.

Joselu je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju svog slavlja, a brojni suigrači ostavili su mu komentare. Između ostalih i Luka Modrić.

Luka Modrić i Florentino Perez Sudbonosni sastanak u Madridu: Modrić se susreće s Perezom, stiže velika odluka! divider

"Kako si velik si, šogi“, objavio je Luka Modrić ispod fotografije sa svog profila na Instagramu.

Joselu nije doslovno Lukin šogor, ali zato jest Daniju Carvajalu. Naime, suigrači iz Reala oženili su sestre blizanke Melanie i Daphne Canizares. Španjolski mediji nagađaju kako se njih dvojica zato međusobno zovu "šogi“ u svlačionici pa su ih i ostali počeli tako zvati.

Joselu Procurila urnebesna objava Realova slučajnog junaka iz 2012. koja otkriva koliko voli klub divider

Između ostalog i Luka Modrić, koji je ove sezone već nekoliko puta objavio komentar ispod Joseluovih objava i u svima ga oslovio sa "cunado“, što znači šogor na španjolskom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider