Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simpatična scena

FOTO Srna stigao u London prodati ukrajinsku zvijezdu pa sreo legendu Dinama i Vatrenih

Darija Srna stigao je u London na utakmicu Chelseaja i Manchester Cityja.

Darijo Srna (Foto: Afp)

S velikim se zanimanjem među europskim klubovima prati Mihajlo Mudrik, čudesni ukrajinski napadač koji nosi dres Šahtara. Posljednjih tjedana njegovo se ime najviše veže uz Arsenal, a i on je sam priznao kako gaji velike simpatije prema Topnicima.

No simpatije su jedno, a posao sasvim drugo. To pokazuje i informacije da je Šahtar već odbio nekoliko ponuda Arsenala, posljednja je iznosila 40 milijuna eura plus 20 u bonusima, ali to ih nije posebice impresioniralo.

Cristiano Ronaldo Ronaldo postavio zahtjev upravi kluba: Želi da dovedu njegova prijatelja, ima 39 godina divider

U utrku za ukrajinskim nogometašem uključio se još jedan londonski klub, Chelsea, a kako bi posao priveo kraju Darijo Srna, legendarni Vatreni i sportski direktor Šahtara zaputio se u London na utakmicu protiv Manchester Cityja na Stamford Bridgeu.

Pred utakmicu se pak susreo s dva bivša suigrača, Eduardom Da Silvom i Willianom s kojima je dijelo svlačionicu Šahtara, a kasnije će sjesti za stol i s predstavnicima Arsenala i Chelseaja.

Dakako, glavna će tema biti prodaja Mudrika, a koji će klub naposljetku zadovoljiti interes ukrajinskog kluba, tek ćemo saznati...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider