Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CHELSEA, ARSENAL ILI CITY?

Darijo Srna stiže u London dovršiti posao s trenutačno najtraženijim mladim nogometašem svijeta

Gost utakmice Chelseaja i Manchester Cityja bit će sportski direktor Šahtara i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Mihajlo Mudrik i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Nešto prije Božića krenula je bitka između velikih europskih klubova za dovođenje čudesnog ukrajinskog krilnog napadača Mihajla Mudrika. Ovaj 22-godišnjak član je Šahtara te je posebno ove sezone oduševio nastupima u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi prvaka.

Posljednjih desetak dana najviše se uz njegovo ime veže Arsenal, a i on sam je već priznao kako bi volio pristupiti Topnicima te kako taj klub i sustav Mikela Artete vidi savršenim za svoj vlastiti stil nogometa.

Šahtar zasad nije zadovoljan

No, Šahtar je zasad odbio ponude Arsenala, gdje je posljednja iznosila 40 milijuna eura, uz 20 milijuna eventualnih bonusa, ovisno o njegovim partijama i rezultatima u klubu. 

Pregovori i dalje traju, a u međuvremenu se pojavio interes Chelseaja. S ciljem da se neki posao odradi te da Šahtar u svemu tome vrlo dobro prođe, klub je u London poslao svojeg sportskog direktora, Darija Srnu.

Bivši hrvatski kapetan bit će gost Chelseaja na utakmici protiv Manchester Cityja, koja se igra u četvrtak, a pretpostavlja se da bi prije toga mogao odraditi sastanak s Arsenalom.

Sve u svemu, njegova je namjera iz Londona se vratiti s obavljenim poslom. Kome će pripasti igrač za kojeg je menadžer Brightona te bivši trener Šahtara Roberto De Zerbi izjavio da je igrač potencijala za osvajanje zlatne lopte, možda saznamo već do kraja ovog tjedna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider