Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši suigrači

Ronaldo postavio zahtjev upravi kluba: Želi da dovedu njegova prijatelja, ima 39 godina

Cristiano Ronaldo ima neobičan zahtjev za upravu Al Nassra.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo službeno je predstavljen kao novi član Al Nassra, ali još ćemo neko vrijeme pričekati na njegov debi u dresu novoga kluba.

Prvo mora odraditi dvije utakmice suspenzije, a dotad se svjetski mediji zabavljaju stavkama u njegovu ugovoru. Sa saudijskim klubom potpisao je ugovor na dvije godine, koji mu po sezoni donosi 200 milijuna eura.

Ogroman je to novac za 37-godišnjaka, a čelnici kluba daju sve od sebe da ugode velikom pojačanju. Za Ronalda su pripremili luksuzni dom i niz drugih povlastica, a hoće li mu popustiti i na sportskom planu, mogli bismo saznati uskoro.

Rudi Garcia i Cristiano Ronaldo Ronaldov trener ponižen kao nikad prije: "Najgori čovjek kojeg sam upoznao, hladna i proračunata osoba" divider

Portugalac je navodno zatražio upravu kluba da dovedu njegova sunarodnjaka i bivšeg suigrača iz Real Madrida - Pepea, piše Marca.

39-godišnji branič trenutačno nosi dres Porta, s kojim ima ugovor do kraja ove sezone, a navodno će ga čelnici saudijskog kluba pokušati dovesti već ove zime.

Pepe, Cristiano Ronaldo i Luka Modrić Pepe, Cristiano Ronaldo i Luka Modrić (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider