Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva izvukli bod

Srbi se u 96. minuti spasili blamaže, komentator svalio krivnju na njihove supruge: "Zovu ih, pitaju kad će doći"

Na gostovanju kod Bugarske u kvalifikacijama Srbi su uspjeli osvojiti tek bod.

Srbija - Bugarska (Foto: Afp)

Debelo u sudačkoj nadoknadi Srbija se spasila od senzacionalnog poraza na gostovanju kod Bugarske u sklopu kvalifikacija za Euro 2024. Sve do 96. minute bilo je 1:0 za slabašne domaćine, a onda se ukazao Darko Lazović.

To je razočaralo ljubitelje srpskog nogometa, a Rade Bogdanović, komentator RTS televizije, otkrio je što bi mogao biti uzrok slabog izdanje srpske reprezentacije. Dio krivice pripisao je djevojkama i suprugama srpskih nogometaša:

Adrian Leon Barišić VIDEO Kardinalna pogreška igrača Osijeka u teškom porazu BiH, suigrači ostali u čudu divider

"Pred utakmicu smo rekli da je ovo utakmica koja dolazi u najgorem mogućem trenutku. Duga sezona, posljednja utakmica, žene i djevojke već na egzotičnim putovanjima, zovu, pitaju - kad ćeš doći, ajde, završavajte. Nisu bili koncentrirani i to se sada vidjelo. Imaju kvalitetu, nije da nemaju.

Mi imamo kvalitetne igrače. Da smo bili koncentrirani, ne bismo primili gol u 47. minuti. Ekipe koje primaju gol u prvim i posljednjim minutama, to je dekoncentracija", objasnio je Bogdanović, koji je bio poprilično kritičan na račun igre bugarske nogometne reprezentacije:

BiH - Luksemburg Burno u BiH nakon teškog poraza: Legenda upala na presicu i opsovala, navijači očitali bukvicu Džeki divider

"Rekao sam da Bugari nemaju pojma kao reprezentacija, a da budem još malo brutalniji, oni stvarno nemaju pojma. Posljednjih pet minuta, iako stvarno treba biti korektan prema svima, ovo nije neki reprezentativni nivo", zaključio je Bogdanović, čiji su komentari u posljednje vrijeme postali pravi hit u srpskim medijima.

Nakon tri kola Srbija se nalazi na drugom mjestu tablice sa sedam osvojenih bodova, koliko ima i prvoplasirana Mađarska.

Pogodak Srbije za bod kod Bugarske možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider