Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi pomoćnik

Špoljarić o radnoj etici Islanđanina: ''Čovjek razmišlja samo o poslu! Ima strast, volju i želju''

Denis Špoljarić izabran je za pomoćnika novog izbornika Dagura Sigurdssona.

Denis Špoljarić (Foto: Željko Puhovski/Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija ima novog izbornika. Nakon svojevrsnog debakla na nedavnom Euru održanom u Njemačkoj HRS se odlučio uručiti otkaz Goranu Perkovcu i na poziciju izbornika prvi put postaviti stranca.

Radi se o 51-godišnjem Daguru Sigurdssonu, jednom od najcjenjenijih svjetskih trenera, koji je svoje ime izgradio u njemačkom rukometu. Islanđanin je probranim riječima govorio o našem rukometu i najavio povratak u sam vrh.

Luka Modrić i Marcelo Brozović Kraj afere o kojoj je brujala cijela Italija: Novinar mora platiti Marcelu Brozoviću divider

Ostalo je tek nešto više od dva tjedna da Islanđanin pripremi reprezentaciju za lov na Olimpijske igre na kvalifikacijskom turniru koji se igra u njemačkom Hannoveru.

Stožer Islanđanina pojačati će 44-godišnji proslavljeni Kauboj Denis Špoljarić, koji je proveo pet godina pod Sigurdssonovom trenerskom palicom u dresu Fuchsea iz Berlina.

Cristiano Ronaldo Saudijci bez milosti za Ronalda: Puknuo im film, suspendirali ga jednu utakmicu divider

''Siguran sam da može posložiti reprezentaciju. Dugo smo surađivali zajedno u Berlinu, ja kao igrač, on kao trener. Ima tu neku strast, razmišlja samo o poslu i onda uspjeh ne može izostati. Dobar je čovjek, entuzijast, ima veliku želju i volju za rad i zato ga cijenim. Imamo mlade, imamo iskusne i kad se to posloži, mora biti dobro'', rekao je novi pomoćnik izbornika Denis Špoljarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider