Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije bilo prevare

Kraj afere o kojoj je brujala cijela Italija: Novinar mora platiti Marcelu Brozoviću

Fabrizio Corona na internetskoj stranici svog medija King Corona Magazine izvijestio je da se Icardi i Nara rastaju zbog afere koju je ona imala s Brozovićem.

Galerija Luka Modrić i Marcelo Brozović Marcelo Brozović Icardi i Wanda Nara +1 Marcelo Brozović

Talijanski novinar i paparazzo fotograf Fabrizio Corona mora platiti 5000 eura odštete hrvatskom nogometašu Marcelu Brozoviću te po 7500 eura argentinskom igraču Mauru Icardiju i njegovoj supruzi Wandi Nari jer je 2019. objavio vijest da je Nara u ljubavnoj aferi s Brozovićem prevarila supruga, odlučio je sud u Milanu ustvrdivši da je to lažna vijest.

Presudom donesenom u srijedu Corona zbog klevete mora platiti i dodatnu kaznu od 1500 eura, izvijestile su talijanske novine Il Messaggero i argentinski portal TyC Sports. Brozović, koji igra za saudijski Al-Nassr, i Icardi, koji nastupa za turski Galatasaray, igrali su zajedno prije pet godina u milanskom Interu. Corona je na internetskoj stranici svog medija King Corona Magazine izvijestio da se Icardi i Nara rastaju zbog afere koju je ona imala s Brozovićem.

Coronina objava utjecala na Icardijev odlazak iz Intera

U veljači 2019. pisalo je u naslovu teksta: "Mauro Icardi razvodi se od supruge. Wanda Nara prevarila je svog partnera s Marcelom Brozovićem." Wanda Nara podnijela je tužbu, a na sudu je u travnju 2022. izjavila da je ta lažna informacija utjecala na Icardijev odlazak iz Intera u francuski PSG. Nara je ujedno Icardijeva nogometna zastupnica.

"Zadovoljni smo osuđujućom presudom", izjavio je odvjetnik Danilo Buongiorno, koji zastupa Brozovića. "On (paparazzo) osuđen je na plaćanje naknade štete, što je privremena odluka, a mi sada imamo pravo nastaviti s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu", dodao je.

Coronin odvjetnik rekao je u srijedu da će se žaliti na presudu, premda je zasad riječ samo o novčanoj kazni u ukupnom iznosu od 26.500 eura.

"Nisam zadovoljan. Nastavit ćemo s pravnom bitkom", izjavio je.

Dodao je da njegov klijent nije prvi objavio tu vijest, nego je ona već bila objavljena.

Coronu mediji nazivaju kraljem paparazzija jer je poznat po više skandala vezanih uz poznate osobe, među kojima su nogometaši.

On je krajem 2023. godine na svom portalu objavio vijest da je talijanski reprezentativni nogometaš Sandro Tonali sudjelovao u sportskom klađenju premda je to strogo zabranjeno sportašima. Tonali je tijekom policijske istrage priznao da se kladio na utakmice svog bivšeg kluba Milana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider