Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loš dan za kapetana

Španjolski mediji razočarani Modrićem: "Nije pošteno ni ušao u utakmicu, pokazao je kako nema energije"

Real Madrid doživio je težak poraz sinoć od velikog Rivala Barcelone u finalu španjolskog superkupa.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ostao je za korak kratak od svojeg 22. odličja s Real Madridom,

Barcelona je u Rijadu slavila 3:1 i osvojila svoj 14. trofej španjolskog superkupa. Modrić je igrao do 65. minute i napustio je teren pri rezultatu 2:0 i smatraju mnogi, ostao je dužan.

Marca nije zadovoljna

Novinari Marce osobito, oni tvrde kako se madridski sastav općenito jedva vidio na terenu, a za Modrića su napisali kako mu je nedostajalo energije te kako nije bio sto posto "unutra".

Gavi sa suigračima Barcelona rastavila Real na proste faktore i osvojila Super Cup, briljirao 18-godišnji genijalac divider

"Modrić se fizički rastopio. Bio je izvan igre cijelu utakmicu, pokušavao je nešto s napadačima, ali su ga sputali problemi koje je momčad imala pri izlasku sa svoje polovice terena", pišu Španjolci.

Legendarnome Modriću jučerašnji El Clasico bio je 28. u velikoj karijeri, više nastupa ima jedino protiv gradskog rivala Atletico Madrida. U karijeri ima gol u derbijima i dvije asistencije.

Cristiano Ronaldo i Carlo Ancelotti Ancelotti podržava Ronaldovu odluku: "Motiviran je da uspije u Saudijskoj Arabiji" divider

Hrvat nije bio u najboljem izdanju

Mundo Deportivo pak piše kako je "Hrvat ponovo pokazao kako nije u najboljem izdanju", dojma su kako "nije pošteno ni ušao u utakmicu". Svoje mjesto na terenu prepustio je Daniju Ceballosu sredinom drugog dijela.

Ipak, najgore je prošao branič Kraljevskog kluba Antonio Rüdiger, koji je kumovao pri uvodna dva gola Katalonaca.

Rodyrgo VIDEO Ronaldo stigao na Realov trening: Modrićevu "sinu" drhtale ruke tijekom upoznavanja divider

"Bio je očajan, skrivio je dva gola i mučio se kad bi mu suparnici bili na leđima tijekom cijelog susreta. Kad god je imao loptu u nogama, bio je opasnost – ali za svoje."

Kod novinara nisu dobro prošli ni Modrićevi sekundanti u veznom redu, Toni Kroos i Eduardo Camavinga. Za Nijemca su rekli da je "izgledao očajno zbog nedostatka suradnje s ostatkom momčadi", a za Francuza da je bio "neuredan u obrani i napadu", odnosno "nesretan u distribuciji lopte".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider