Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživa ogromno poštovanje

VIDEO Ronaldo stigao na Realov trening: Modrićevu "sinu" drhtale ruke tijekom upoznavanja

Nogometaši Real Madrida susreli su se s Cristianom Ronaldom, koji igra u Al Nassru.

Rodyrgo (Foto: Twitter/Real Madrid FC/Screenshot)

Cristiano Ronaldo više nije na svojem nogometnom vrhuncu, ali i dalje izaziva veliko poštovanje i divljenje među kolegama. Sve je iznenadio odlaskom u saudijski Al Nassr, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, ali to mu je donijelo 200 milijuna eura godišnje.

Budući da se ovih dana u Rijadu igra završnica španjolskog Superkupa, portugalska zvijezda susrela se s bivšim suigračima iz Real Madrida, u kojem je ostavio dubok trag.

Srbija - Švicarska FIFA žestoko kaznila Srbiju zbog incidenata na utakmici SP-a protiv Švicarske divider

Prvo ih je Ronaldo iznenadio na treningu, a nakon toga su porazgovarali u teretani. Jednoj od nadolazećih zvijezda Kraljevskoga kluba bio je to susret koji će dugo ostati u pamćenju.

Radi se o brazilskom nogometašu Rodrygu, kojem su ruke drhtale tijekom upoznavanja s legendom madridskog kluba. Poslije susreta brazilski je nogometaš objavio i zajedničku fotografiju na svojem profilu na Instagramu uz riječi:

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Analiza Vedrana Zrnića: Španjolac je gledao naše utakmice i jasno vidio, ovo je bio velik stres za mlade igrače divider

"Upoznao sam svojeg najvećeg idola."

Modrićev najbolji prijatelj u madridskoj svlačionici upravo je Rodrygo, mladi brazilski nogometaš, kojeg iz šale naziva svojim sinom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider