Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osuđen za silovanje

Dani Alves šokirao potezom nakon izlaska iz zatvora: Španjolci su zgroženi

Najtrofejniji nogometaš svijeta Dani Alves privremeno je izišao iz zatvora.

Dani Alves (Foto: Afp)

Dani Alves, koji je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja, platio je jamčevinu od milijun eura i napustio zatvor.

Samo nekoliko dana nakon puštanja na slobodu najtrofejniji nogometaš svijeta organizirao je kućnu zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, tvrdi španjolska Marca.

Bivši nogometaš zabavu je organizirao povodom rođendana svog oca, a gosti su stigli tek kasno navečer, kada više nije bilo novinara ispred njegove kuće.

Nakon 14 mjeseci i pet dana u zatvoru Dani Alves pušten je na slobodu nakon što je uspio prikupiti milijuna eura jamčevine. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da mu je novac dao Memphis Depay, no to je ubrzo demantirao agent nizozemskog napadača koji nastupa za Atletico Madrid.

Također, bivši nogometaš Barcelone predao je i svoje dvije putovnice, španjolsku i brazilsku.

Petar Sučić i Dino Perić Igrač Dinama preko noći postao omražen, bivši mu suigrač poručio: ''Nadam se da ćemo se sresti na ulici, sramoto!'' divider

Goran Ivanišev i Boris Becker Ovako je Boris Becker komentirao raskid suradnje Đokovića i Ivaniševića: Imao je poruku za Gorana divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider