Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čemu to?

Igrač Dinama preko noći postao omražen, bivši mu suigrač poručio: ''Nadam se da ćemo se sresti na ulici, sramoto!''

Bivši suigrač Petra Sučića iz mlađih selekcija žestoko je napao veznjaka Dinama.

Petar Sučić i Dino Perić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Prošlo je nešto više od dva tjedna otkako je Petar Sučić odlučio nastupati za Hrvatsku. Mladić iz Bugojna odlučio je napustiti mladu reprezentaciju BiH i ubuduće nositi kockasti dres.

Njegova odluka izazvala je lavinu komentara u tamošnjim medijima koji ga nisu mazili. Jedan od njih je i njegov bivši suigrač iz mlađih selekcija Ibrahim Dagoja.

Miloš Kos Zagrebaši nakon velike borbe itekako optimistični: "Imamo se čemu nadati u Francuskoj" divider

Prve korake napravili su zajedno u NK-u Sport Prevent Bugojno te dobro poznaje Sučića. Ističe da je dvije godine stariji od Sučića, ali da su zajedno igrali tri-četiri godine.

"Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem se gradu zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo.

Goran Ivanišev i Boris Becker Ovako je Boris Becker komentirao raskid suradnje Đokovića i Ivaniševića: Imao je poruku za Gorana divider

Bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada", prenosi Sportsport.ba.

U derbiju na Poljudu će pobijediti...?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider