Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promjena dresa

Mediji u BiH ogorčeni: ''Hrvati su nam ukrali Sučića, zabio nam je nož u leđa''

Petar Sučić odabrao je Hrvatsku ispred Bosne i Hercegovine, što je izazvalo pravu lavinu komentara u tamošnjim medijima.

Petar Sučić (Foto: Goran Mehek/Cropix)

Novi član mlade hrvatske nogometne reprezentacije je Petar Sučić. Veznjak Dinama skrenuo je pažnju na sebe igrama u Modrom dresu, iako mu je tek 20 godina, ostavlja dojam pravog rutinera na terenu.

Mladi Sučić rođen je u Livnu, nogometni put krenuo u Iskri iz Bugojna, a na kartu je došao preko Hrvatskog športskog kluba Zrinjski iz Mostara. Dinamo ga je kupio u ljeto 2022. godine, ostavio na kaljenju u Zrinjskom, a ubrzo je stigao poziv iz Zagreba.

Izvođenje auta Vidjeli smo najluđe izvedeni aut i to u poljskoj trećoj ligi divider

Objeručke je prihvatio poziv, ponizno radio, Bišćan mu je dao prve minute, a zatim i Jakirović koji ga poznaje iz Mostara. Kustiću i Pletikosi je bilo jasno što trebaju činiti – pridobiti Sučića pod hrvatski stijeg.

Za Sučića nije bilo puno dvojbi, kao i za većinu Hrvata iz BiH. Odluka Dinamovog bisera izazvala je pravu lavinu komentara u tamošnjim medijima.

Bruno Petković protiv PAOK-a Petković je igrač tjedna Konferencijske lige! UEFA-i nisu promaknula dva pogotka našeg Vatrenog divider

''Hrvati spremaju krađu Sučića, u seniore Bosne i Hercegovine ga još niko ne zove'', stoji u naslovu Klixa, u sličnom tonu piše i Dnevni avaz.

''BiH izgubila velikog bisera: Porede ga s Brozovićem, a odlučio je igrati za Hrvatsku'', piše na naslovnici.

SportSport.ba ističe da je, prema njima, Sučiću BiH pružila puno u nogometnoj karijeri, ali da im je on vratio ''zabijanjem noža u leđa''.

Prolazi li Dinamo PAOK u Solunu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider